Blog

Latest News

Invitație Consultări Publice Avantgarden3 Bartolomeu

”Vrei să te bucuri de o viață mai bună în cartierul tău?”

 Compania Maurer Imobiliare lansează cu susținerea ONG-ul Asociația pentru Tranziție Urbană un proces de consultare publică pentru a identifica percepția cartierului și a alinia planurile de dezvoltare viitoare Avantgarden3 cu dorințele și nevoile întregii comunități. 

Dacă locuiți, munciți sau investiți în Avantgarden3 Bartolomeu, Brașov, puteți participa la consultările publice organizate între Noiembrie 2023 și Ianuarie 2024. Părerea dvs. contează pentru a putea afla cum să facem cartierul un loc mai bun.

Participați online: Chestionarul privind viața în cartier este acum deschis! 

Vă invităm să completați un scurt chestionar online de 7 minute despre percepția dvs. asupra cartierului – ce e bine, ce ar putea fi îmbunătățit și ce v-ați dori să se întâmple mai departe în Avantgarden3. Chestionarul este deschis în perioada 27 Noiembrie – 17 Decembrie 2023.

În semn de mulțumire pentru timpul acordat completării chestionarului, aveți ocazia să câștigați unul dintre cele 10 premii puse la dispoziție de Maurer Imobiliare prin tragere la sorți.

  • 1 weekend pentru 2 persoane la Complex Cheile Grădiștei
  • 2 zboruri cu elicopterul deasupra orașului Brașov
  • 3 vouchere “meniul zilei” pentru 1 săptămână la restaurantul vegan din cartier
  • 4 pachete cu produse personalizate

Completați chestionarul online: https://form.typeform.com/to/gnfNrLqi 

Participați fizic: Consultările publice asupra cartierului urmează luna viitoare

În urma chestionarului, vom organiza o serie de discuții fizice moderate, pe 14-15 Ianuarie pe diferite teme de interes legate de planuri viitoare de îmbunătățire a cartierului:

  • Rezidenți actuali și viitori Avantgarden3 (familii și copii) – Duminică 14 Ian 2024 10:00 – 12:00 
  • Rezidenți actuali din jurul Avantgarden3 – Duminică 14 Ian 2024 15:00 – 17:00
  • Companii, asociații și factori interesați – Luni 15 Ian 2024 12:00 – 14:00
  • Rezidenți actuali și viitori Avantgarden3 (general) – Luni 15 Ian 2024 17:00 – 19:00

Sesiunile vor dura 2h și se vor derula sub forma unei discuții moderate de un facilitator de la Asociației pentru Tranziție Urbană, pentru a aduna opiniile participanților asupra nevoilor comunității și planurilor de viitor ale cartierului. Înscrierile la consultările publice fizice se vor deschide în luna Decembrie.

Mai multe despre cercetare

Avantgarden3 Bartolomeu este unul dintre cele mai ample cartiere dezvoltate de Maurer Imobiliare în Brașov. Cartierul a crescut susținut în ultimii ani, iar cu noi zone în planificare, este momentul să aflăm ce funcționează mai bine sau mai puțin bine pentru a îmbunătăți traiul în cartier prin dezvoltările viitoare. 

Asociația pentru Tranziție Urbană, ONG cu peste 20 ani de expertiză în lucrul cu comunitățile urbane prin procese participative, susține acest proces online și fizic de consultare publică. Procesul a fost organizat la solicitarea Primăriei Municipiului Brașov fiind finanțat de Maurer Imobiliare S.A., pentru a fundamenta propunerile pentru modificarea PUZ în vederea unei faze de dezvoltare rezidențială viitoare în Avantgarden3 aliniată cu nevoile întregii comunități.

Pentru orice întrebări sau detalii despre această cercetare, puteți scrie la atu@atu.org.ro.

Alte articole/campanii