Blog

Latest News

Întâlnire la ceaiul de la cinci cu mămicile din Avantgarden3 (ediția 2)

Luna martie, prima lună a primăverii,dar și o lună dedicată doamnelor, a debutat cu o nouă întâlnire a mămicilor din comunitatea Avantgarden3. Ne-am întâlnit cu aceeași bucurie ca de obicei, de data aceasta având-o invitată pe Olivia Podobea, consultant în carieră și dezvoltare personală.

Într-o atmosferă prietenoasă, doamnele au făcut cunoștință, și-au împărtășit experiențele profesionele, viziunile și proiectele de viitor. S-a discutat despre cum ne reintegrăm profesional post concediu de materitate și despre cum reușim să împletim armonios profesia și cea mai dulce misiune din Univers, misiunea de a fi MAMĂ.

Cât timp doamnele s-au bucurat de aceste momente, s-au delectat cu un ceai bun și prăjiturele vegane pregătite de către restaurantul Maurer for Life, copiii au creat cele mai felicitări în cadrul workshopului organizat de noi pe care le vor oferi în dar mămicilor cu ocazia zilei de 8 Martie.

Suntem mereu bucuroși să creem momente magice, bucurie și emoții plăcute. Așa a fost și seara noastră cu ceai, cu drag, cu zâmbete și flori, seară care ne-a deschis noi orizonturi și ne-a adus mai aproape de idealuri.

Alte articole/campanii