Blog

Latest News

Hai, Vlad! Maurer Imobiliare susține campionii!

Vești bune pentru iubitorii de cai putere și adrenalină. În acest weekend simțim miros de competiție și de cauciucuri încinse.

Duminică, 21 mai, se pregătesc să ia startul zeci de piloți la Campionatul Regional de Viteză în Coastă organizat de clubul Auto Crono. Etapa I a acestui campionat va avea loc pe traseul de la Lacul Sfânta Ana, traseu care face parte de 7 ani din calendarul Regional de Viteză în Coastă.

Vlad Teodor, pilotul brașovean susținut de Maurer Imobiliare, va fi și el prezent la linia de start. Acesta va participa cu aceeași mașină, un BMW E36 325 I, care se bucură însă, de o nouă configurație.

Cu un an în urmă, pilotul a reușit la aceeași etapă să obțină o clasare pe podium, și bineînțeles, și pentru anul acesta și-a stabilit obiective mărețe.

”Clasa la care particip în cadrul acestei etape este dedicată mașinilor cu tracțiune spate. Cu toate acestea, țintesc către un loc pe podium și o poziție demnă de apreciere în clasamentul general”, a declarat pilotul Vlad Teodor.

Această etapă debutează la ora 07:00 cu deschiderea parcului de service urmând ca manșele de concurs să fie programate astfel: prima manșă la ora 13:45, a doua manșă la 14:45 iar pentru a 3-a manșă se dă startul la 16:15. În jurul orei 19:30 va avea loc festivitatea de premiere, moment în care vom avea ocazia să simțim bucuria și entuziasmul piloților clasați pe podium.

Cu siguranța și acum, ca la orice etapă de Campionat de Viteză în Coastă, nu va lipsi spectacolul oferit de către participanți. Prin urmare, haideți în număr cât mai mare să ne bucurăm de spectacol, să simțim din plin adrenalina și, bineînțeles, SĂ-L SUNȚINEM PE VLAD!

Alte articole/campanii