Blog

Latest News

Haaai, Vlad!!! Maurer Imobiliare susține campionii

Steagul jos!!! În weekend-ul acesta se dă startul unei noi etape, Tess Rally Brașov, din cadrul legendarului Campionat Național de Raliuri. Startul oficial se dă vineri, ora 18:53, cu proba Râșnov – Poiana Brașov, urmată de probele de tip spectacol din centrul Brașovului – zona Modarom, și va continua și a doua zi, sâmbătă, cu proba Poiana Brașov-Râșnov, începere de la ora 8:48.

Vlad Teodor, pilotul susținut de Maurer Imobiliare va fi prezent la start, cu același singur gând care îi aduce rezultatele mult așteptate: VICTORIE!

După un 2016 spectaculos ca și pilot, reușind obținerea titlului de campion la clasa și locul 3 în clasamentul general al Campionatului Regional de Viteză în Coastă, Vlad Teodor își dorește ca în această etapă Tess Rally Brasov să își completeze seria de titluri cu renume din portofoliul său. Mașina cu care acesta va participa, atât în acest Campionat Național de Raliuri cât și în Campionatul Regional de Viteză în Coastă din acest an, este un BMW E36 325 i.

Pe parcursul întregii etape Tess Rally Brașov veți putea urmări filmări cu desfășurarea cursei pe pagina de Facebook 6 Plin – 6 Flat. Însă, adrenalina și energia pozitivă transmisă de o cursă de raliu, se poate simți doar live, la fața locului.

Așadar, dacă sunteți pasionați de motorsport și vă plac competițiile sportive, haideți în acest weekend să îl susținem împreună pe Vlad Teodor sau să admirați, pur și simplu, spectacolul oferit de Tess Rally Brașov.

Alte articole/campanii