Blog

Latest News

Gala profesionistilor in imobiliare

În data de 22 martie, am fost prezenți la la Athenee Palace Hilton din București, unde a avut loc o nouă ediție a Galei Profesioniștilor  în imobiliare, organizată de Imobiliare.ro, cel mai cunoscut portal de imobiliare pe plan național.

Anul acesta, Clubul Profesioniștilor în Imobiliare aniversează 10 ani de evenimente dedicate breslei de real estate din România, prilej cu care au pregătit o ediție special a Galei în care s-au reunit aproape 200 de profesioniști din domeniul imobiliar,  pentru a lua parte la decernarea celor mai râvnite premii din real estate-ul românesc.

Două jurii formate din specialiști în domeniu și din membri ai echipei Imobiliare.ro, au analizat și punctat candidaturile înscrise în concurs și au ales finaliștii celor peste 25 de categorii din cele trei domenii: agenții imobiliare, dezvoltatori imobiliari și oameni în imobiliare. Votul publicului introdus pentru prima oară la această ediție a galei a ajutat la determinarea câștigătorilor.

În calitate de dezvoltator, am reușit să ne punem amprenta atât pe piața imobiliară locală  cât și pe piețele imobiliare din alte orașe importante ale țării, iar roadele muncii noastre nu au trecut neobservate. Am obținut premiul special al Galei, fiind desemnați drept compania cu cea mai accelerată dezvoltare națională.

Orașele în care, noi, Maurer Imobiliare ”contruim visurile românilor”, vor purta la nivel national amprenta noastră, prin proiectele pe care le demarăm, care transpun întru totul valorile pe care le-am promovat până în prezent în Brașov și Sibiu.

Orașul Constanța se bucură de prezența companiei pe piața imobiliară din anul 2017 o dată cu demararea proiectului Maurer Residence Constanța, care va însemna ”acasă” pe malul mării pentru locuitorii orașului dar poate fi luat în considerare și ca investiție într-o casă de vacanță pe litoral.

În anul 2018 am așezat pe harta extinderii companiei la nivel național alte două orașe importante de pe teritoriul țării: orașul Târgu Mureș în care se va construi un alt ”oraș din interior oralului” – ansamblul rezidențial Maurer Residence Târgu Mureș și orașul Cluj care va găzdui o clădire emblemă a orașului – Maurer Panoramic.

”Suntem mândri de evoluția noastră de până acum și sunt încrezători că, mai presus decât forța, determinarea și implicarea umană răspunzătoare pentru ceea ce suntem noi în momentul de față este forța Divină. Pentru oricare pas pe care l-am făcut înainte îi suntem pe deplin recunoscători divinității. Fără credință nimic nu ar fi fost posibil.” – Simon Maurer, fondatorul companiei Maurer Imobiliare.

Alte articole/campanii

8000