Blog

Latest News

Fluier final după primul sezon de antrenamente gratuite de handbal oferite copiilor din comunitatea Avantgarden3

În 30 septembrie am încheiat cu zâmbetul pe buze primul sezon de antrenante gratuite de handbal oferite copiilor din comunitatea #Avantgarden3.

Ne bucurăm că peste 50 de copii au fost inițiați în tainele acestui sport și au spus ”prezent” cu atâta bucurie și entuziasm antrenamentelor desfășurate pe parcursul a două luni de zile pe terenul de sport din cartier.

Mulțumim antrenorului, Paul Balint, pentru implicarea și profesionalismul de care a dat dovadă în a-i ajuta pe copii să vadă handablul cu alți ochi și să transforme ”joaca” într-o ”activitate sportivă”.
Mulțumim, părinților, care au înțeles că sportul trebuie să facă parte din viața copiilor încă de la vârste fragede și au dat curs inițiativei noastre.

Este important ca fiecare copil să dezvolte diverse pasiuni și să fie lăsat să viseze dar mult mai important este ca noi, adulții, să facem pași concreți pentru a-i ajuta ca visurile lor să devină realitate. Noi, Maurer Imobiliare, îmbrățisăm această idee și ne implicăm activ în a da contur visurilor celor mici.

Alte articole/campanii