Blog

Latest News

Fii Supereroul vieții tale

Fii Supereroul vieții tale, acesta este motto-ul nostru în cadrul campaniei de susținere a proiectului Asociației Happy Moms, mame antreprenoare din pasiune, doamne deosebite care au ales să fie supereroi ai propriilor vieți, dar și forța motrice a proiectului. Misiunea lor este de a contribui la bunăstarea comunității, prin proiecte în domeniul educției antreprenoriale și financiare pentru mame, copii, tineri și familie în general.

Pentru că viziunea noastră comună este aceea că schimbarea vine din noi, și începe cu fiecare dintre noi, Maurer Imobiliare s-a alăturat Happy Moms susținând seria de Conferințe M.A.M.A. desfășurate la Brașov, București și Cluj-Napoca, evenimente deosebite, discursuri motivaționale cu și despre oameni care au reușit să fie supereroii propriilor vieți.

Echipa Constructorilor de visuri a fost alături de cele care au demarat proiectul de educație financiară pentru copii, Aventurile lui Mimi, un pas înspre dezvoltarea abilităților financiare a celor mici, un moment pus în scenă la propriu și la figurat de echipa Happy Moms și micii actori din cadrul proiectului Business Kid, piesa de teatru jucată de copii, pentru copii, a fost prezentată și în cadrul Orașelului Copiilor din cartierul Avantgarden3.

Suntem bucuroși și onorați de acest parteneriat, o împletire de idealuri comune și idei care ne însuflețesc activitățile desfășurate împreună în folosul comunității.

Alte articole/campanii

7000