Blog

Latest News

Februarie, luna în care sărbătorim atingerea pragului de 201 de apartamente vândute

A doua lună din an, luna februarie, reprezintă pentru noi, Maurer Imobiliare, atingerea unei cifre record de vânzări înregistrată în cadrul celor 6 proiecte imobiliare a căror dezvoltare este în plină desfășurare. 

Am atins pragul de 201, o cifră care însumează toate eforturile noastre, implicarea și devotamentul nostru, orientarea către nevoile clienților noștri și  dorința de a fi părtași la împlinirea unor visuri mărețe de a avea un loc pe care să îl numească ”ACASĂ”.

Proiectul etalon al dezvoltatorului, Avantgarden3 Brașov, a înregistrat în cele 28 de zile ale lunii februarie, un număr de 64 de vânzări, din care 90% sunt vânzări ale apartamentelor din faza V. Apartamentele multifuncționale în care este integrat au fost primite cu mare entuziasm de către clienții noștri.

Pe poziția secundă se află proiectul Maurer Residence Târgu Mureș care a terminat luna cu un număr de 55 de apartamente vândute, peste 70% din acestea fiind achitate integral, în momentul semnării antecontractului sau urmând ca plata să se realizeze în trei tranșe pe perioada construcției. 

În cel mai nou ansamblu rezidențial al dezvoltatorului din orașul Brașov, proiectul Maurer Villas,  s-au realizat 37 de vânzări. Apartamentele de 2 camere, respectiv 2 camere + birou, au fost tipurile de apartamente cu număr maxim de vânzări, brașovenii optând, de asemenea, pentru plata integrală sau în trei tranșe.

Proiectul de la malul mării, Maurer Residence Constanța, a încheiat luna cu 30 de vânzări, cele mai solicitate tipuri de apartamente fiind tot cele de 2 camere. Diferența aici vine la modalitatea de plată, întrucât clienții noștri din Constanța au optat pentru accesarea unui credit imobiliar sau plata apartamentului în rate direct la dezvoltator.

În clădirea de 21 de etaje care va deveni o emblemă a orașului Cluj, Maurer Panoramic, s-au vândut 10 apartamente în cea mai scurtă lună din an, toți clienții optând în ceea ce privește achitarea apartamentului pentru plata cash.

În cel mai nou proiect aflat sub semnătura Maurer Imobiliare și localizat într-un oraș cetate al țării, Maurer Residence Sighișoara, s-au vândut 5 apartamente, perspectivele fiind unele foarte încurajatoare iar atractivitatea acestui nou proiect va face posibilă creșterea de la lună la lună a interesului clienților și, în consecință, a vânzărilor de apartamente în acest ansamblu rezidențial.

Mulțumim celor 201 de clienți care ne-au oferit încrederea lor și au ales  să facă parte din marea familie Maurer Imobiliare. Am pășit pe un drum frumos împreună și purtăm pe umeri responsabilitatea implicării noastre pentru a face ca acest drum să fie unul cât mai drept și frumos, iar în suflet purtăm bucuria că suntem părtași la împlinirea celor mai mărețe visuri ale clienților noștri – de a avea un loc care să poarte numele de ACASĂ.

Alte articole/campanii

8000