Blog

Latest News

Faza V a proiectului Avantgarden3 – concept unic și inovator de apartamente

Avantgarden3 sau ”orașul din interiorul orașului” Brașov este proiectul nostru etalon, proiect care de la debut și până în prezent a însemnat pentru peste 5000 de familii locul pe care îl numesc ”acasă”.

Acest proiect a cunoscut 4 faze de dezvoltare. Odată cu luna august, am dat startul celei de-a cincea faze de dezvoltare din cadrul proiectului Avantgarden3, care va totaliza 320 de apartamente în cele 6 imobile de 8 etaje + ultimul etaj retras, desfășurate pe o suprafață de 1,2 ha.

Faza V va însemna, la fel ca și fazele anterioare din Avantgarden3, mai mult decât o simplă casă pentru clienții noștri. Apartenența la o comunitate tânără și dinamică, implicarea activă în viața socială a clienților noștri și dorința noastră de a crea legături cu ei care să dureze în timp, vor fi pregnante și în această nouă fază de dezvoltare. Însă,  mai mult decât atât, odată cu faza V vom lansa pe piața imobiliară un produs unic și inovator care va schimba complet noțiunea clasică de ”apartament” aducând un plus de confort prin maximizarea spațiului din apartament, schimbarea ambianței și, implicit a calității vieții.

Odată cu faza V vom lansa conceptul de ”Apartamente multifuncționale”, acestea bazându-se pe următoarele elemente:

Pat matrimonial care se ridică la nivelul plafonului transformând dormitorul matrimonial într-un alt spațiu extrem de util pe timpul zilei: birou de lucru, cameră de zi, spațiu de joacă pentru copii, spațiu pentru fitness sau orice altă încăpere spațioasă. Cu o simplă apăsare a unui buton, patul tău se va ridica la nivelul plafonului și se va obține, astfel, mai mult spațiu pentru tine și familia ta.

   

Pereți mobili între încăperile principale din cadrul apartamentului tău care vor ajuta la eliminarea disconfortului dat de încăperile mici, închise și întunecate. Cu ajutorul pereților mobili nu va mai trebui să alegi între o structură clasică și una de tip open-space pentru că le vei avea pe ambele în același apartament. Astfel se va împleti cu succes dorința multor clienți de a avea o bucătărie închisă în timpul gătitului cu avantajele unei structuri de tip open space.

 

Pentru un grad sporit de confort, toate apartamentele multifuncționale din faza V vor beneficia de terase cu suprafețe duble comparabil cu apartamentele din fazele anterioare din cadrul proiectului Avantgarden3. Orice familie se va putea bucura de momente minunate petrecute în familie, iar pentru zilele de vară o terasă spațioasă poate reprezenta o soluție ideală pentru petrecerea unor momente relaxante în confortul casei tale.

Apartamentele multifuncționale din faza V oferă, astfel, confort fizic prin maximizarea spațiului din locuință datorită patului mobil, experiența de locuire într-un spațiu nelimitat  datorită pereților mobili și zone de relaxare generoase datorită teraselor cu suprafața între 10 și 76 mp. De asemenea, pereții interiori dintr-un astfel de apartament multifuncțional au o înălțime de 2,60 m (mai mare decât înălțimea standard a apartamentelor), lucru care contribuie la creșterea calității vieții și a sănătății clienților prin sporirea volumului de oxigen din apartament.

 

Experiența vastă cumulată pe perioada existenței noastre pe piața imobiliară în care am vândut peste 8000 de apartamente, implicarea și orientarea spre nevoile și dorințele clienților noștri au dat naștere unui concept inovator care va revoluționa piața imobiliară. Punctul de pornire l-a constituit o problemă reală cu care se confruntă oamenii în ziua de azi, și anume lipsa spațiului din locuințele lor. Munca noastră a avut, astfel, un obiectiv clar: oferirea unei soluții accesibile care să asigure oamenilor creșterea calității vieții lor într-un spațiu fără limite.

Alte articole/campanii

8000