Blog

Latest News

ECOMM 360 Conference & Expo

Noi, echipa Maurer Residence Constanta, ne-am dorit să punem umărul în calitate de parteneri, la gala ce a transformat orașul Constanța în capitala comerțului electronic.

Evenimentul ECOMM360 Conference & Expo a avut loc marți, 29 octombrie 2019 în cadrul Zenith Conference & Spa hotel Mamaia și a reprezentat o sursă de inspirație pentru antreprenorii, marketerii si persoanele din comunitate ce iși doresc să își deschidă o afacere în viitorul apropiat.

Participanții au avut acces la cele mai noi și relevante informații din domeniile e-commerce și marketing digital în cadrul sesiunilor susținute de specialiști de referință din România. Printre aceștia s-au numarat Ovidiu Joița, CEO iAgency și fondator Jedi SEO School, specialist în SEO și marketing online, cu peste 15 ani de experiență.

Pe lângă speakeri de top, evenimentul a reunit antreprenori, fie ei proprietari de magazine online sau nu, reprezentanți din partea agențiilor de marketing online, furnizori de servicii de e-commerce și logistică.

Astfel, EComm360 a fost cadrul perfect pentru networking de calitate, implicand un schimb de know-how si exemple de bune practici care a condus la colaborări benefice.

 

Alte articole/campanii

8000