Blog

Latest News

Dragă Moș Crăciun: Aș vrea să cuprind Clujul dintr-o privire, din casa mea

Dragă Moș Crăciun,

În Seara de Ajun, mi-ar plăcea să primesc un cadou special: aș vrea să cuprind Clujul dintr-o privire, din casa mea. E oare prea îndrăzneț? Ca să nu crezi că ai de-a face cu vreo dorință imposibilă și să îmi arunci scrisoarea în sertarul cu vise de neconceput, îți voi descrie mai jos cadoul la care visez:

❄ Este un loc mare, luminos și primitor. Îi atrage și îi răsfață pe cei dragi mie, fără nici un efort.
❄ Este confortabil, ademenitor și are toate facilitățile tehnologiei de astăzi.
❄ Este exclusivist.
❄ Face parte dintr-o capodoperă arhitecturală modernă.
❄ Se află în centrul Clujului, aproape de inima orașului, conectat, în același timp, la zona istorică și cea industrială a orașului, între vechile grădini ale hoștezenilor și clădirile care găzduiesc centre IT, în care se construiește lumea viitorului.
❄ Este o investiție sigură, pe termen foarte lung. Oricât îmi place să visez la stele, rămân cu picioarele pe pământ și vreau să fiu într-un loc sigur, trainic și de încredere.
❄ Aș vrea să am un parc pe aproape. Cu verdeață, foșnet de frunze și miros reavăn.
❄ Aș vrea să pot face cumpărături, fără să fie nevoie de expediții lungi și epuizante prin oraș. Cu centru comercial pe aproape, shopping-ul poate fi delicios!
❄ Mai mult decât orice, apartamentul din visele mele se află sus-sus, are o panoramă care îți taie respirația.

Dragul meu Moș Crăciun, să poți cuprinde Clujul dintr-o privire, de acasă, nu e nici orgoliu, nici scenariu imposibil. Un apartament în Maurer Panoramic poate fi o dorință numai bună de îndeplinit, ce zici? ⛄🎄🎁

Alte articole/campanii