Blog

Latest News

Cupa Maurer Residence Târgu Mureș la minifotbal – ediția I

… Din pasiune pentru fotbal,

… Din dorința de a oferi mureșenilor pasionați de fotbal plăcerea jocului de fotbal amator,

… În speranța de a ne face noi prieteni care împărtășesc alături de noi pasiunea adevărată pentru fotbal;

… Pentru că, ori de câte ori avem ocazia, suntem prezenți acolo unde se trăiește pasiunea pentru fotbal, suntem alături de jucători fie că sunt profesioniști sau amatori și pentru că ne numărăm printre sutele de mii de fani ai acestui sport,

… Pentru că, în opinia noastră entuziasmul se trăieşte alături de prieteni adevăraţi, alături de cei mai înfocați jucători – fotbaliștii amatori,

… Din dorința de a face un networking de calitate, diferit de schimbul clasic de cărți de vizită într-un cadru oficial

Așa s-a născut prima ediție e Cupei Maurer Residence, o competiție de minifotbal adresată companiilor din județul Mureș care, sperăm noi, va avea cât mai multe ediții, deoarece credem cu tărie că în fotbalul amator se naște pasiunea adevărată pentru fotbal: jucând cu prietenii şi pentru prieteni.

Opt companii mureșene unite de pasiunea pentru fotbal au răspuns afirmativ invitației noastre și s-au înscris în competiție: Caparol, Euro Narcis, Hirschmann Automotive, Irum, Kastamonu, Materom, PC House It și Maurer Residence Târgu Mureș.

Competiția s-a desfășurat duminică, 4 august, între orele 9.00 – 17.00, la baza sportivă Junior din Sâncraiul de Mureș, iar rezultatele primei ediții au fost: locul I – Kastamonu Romania, locul II – Irum, locul III – Maurer Residence Târgu Mureș, locul IV – Materom. Premiile speciale acordate în cadrul Cupei Maurer Residence: cel mai bun jucător al competiției (Nicoară Cristian), cel mai bun portar (Morar Gheorghe Marin) și golgheterul turneului (Truță Silviu). Arbitrajul a fost asigurat de doi cavaleri ai fluierului: Strete Aurel și Pașcan Alin.

Ce a însemnat pentru noi prima ediție a cupei Maurer Residence?

… 8 ore de maraton fotbalistic și fairplay;

… 8 echipe unite de pasiunea pentru fotbal;

… 8 companii mureșene unite de plăcerea jocului de fotbal amator;

… 58 de goluri înscrise și strigăte de bucurie “Gooool” ale susținătorilor din tribune.

Felicităm echipele înscrise în competiție și le mulțumim pentru această zi specială în care pasiunea pentru fotbal ne-a adus împreună, în care s-au legat prietenii, iar ingredientul principal a fost buna dispoziție.

Alte articole/campanii

8000