Blog

Latest News

Construim, împreună, echipa Maurer Imobiliare

TEAM BUILDING la Cheile Grădiștei ….între zilele de 10 și 12 ale lunii noiembrie, între o vineri ploioasă și rece și o duminică însorită și caldă, între oameni frumoși din 2 orașe la fel de frumoase, Brașov și Constanța; între Bucegi și Piatra Craiului; între Pinul, Molidul și Bradul (iar articolul hotărât și majusculele nu sunt întâmplătoare), între dimineți pline de energie și seri încărcate de momente de socializare s-au scurs 3 zile pline. Și chiar dacă aduce a clișeu, cu siguranță putem afirma că, pentru fiecare dintre noi, a reprezentat o experiență unică.

Debutul acestui team building l-a reprezentat o incursiune, lejeră, degajată și plină de curiozitate, în ”ascunzișurile” fiecărui departament al companiei noastre. Acesta a fost un prilej de excepție pentru a ne familiariza cu specificul fiecărui departament în parte și de a cunoaște realizările și provocările colegilor noștri de zi cu zi. Astfel, am constatat că agenții de vânzări, în afară de abilități de vânzători trebuie să fie și designeri de interior și chiar necesită să fie pricepuți și în diverse treburi casnice pentru a le veni în ajutor clienților (cum ar fi, repararea unui televizor sau schimbatul unei perdele). 😊 Am aflat de la departamentul tehnic că totalul cărămizilor folosite într-un an de zile, înșirate una după alta, ar echivala distanța dintre Brașov și un loc drag nouă, Noul Săsesc. Și, în final, am realizat că nume precum Nguyen și Huang sunt la fel de comune precum Popescu și Ionescu.

Și dacă în orele dedicate acestei incursiuni în familia Maurer Imobiliare, cuvântul ”echipă” a fost pe buzele tuturor, am continuat în același stil căci acesta a fost cuvântul pe care l-am auzit cel mai des în aceste 3 zile. În jurul lui s-au scurs toate secundele, s-au derulat toate momentele.

Pentru echipă am alergat prin pădure și noroi, ferindu-ne corpurile de loviturile unor bile și costumele de vopseau galbenă. Pentru echipă și pentru mult râvnitul ”steag” (sau o pungă de plastic pe care riscam să o rătăcim prin ceață dacă ne scapa din mâini).

Ne-am luptat pentru resurse de oțel, sticlă și beton și ne-am duelat în grade. Am facut achiziții, mai mult sau mai puțin avantajoase, pentru a ne completa baza olimpică și am fost atât de entuziasmați când am aflat că un simplu salahor este mai puternic decât un politician.

Am făcut un A imens din lemn să se deplaseze, am văzut că jocul X-O, mai mult decât atenție sporită, necesită viteză, ne-am ferit de ”da” și ”nu” pentru bile verzi și roșii și ne-am concentrat asupra unor aruncări la țintă pentru a putea număra în final cât mai mulți elefanți albaștri. 😊

Ne-am dat seama că, oricât de mult te-ar pasiona matematică, poți fi pus în încurcătură și de un simplu triunghi oarecare și ne-am bucurat să aflăm că printre noi sunt persoane care știu să cânte la vioară, care pot face flotări cu bătăi din palme, care pot merge în două mâini și persoane care plâng când văd filme romantice.

Am vrut neaparat să putem oferi un review cât mai real unității hoteliere în care ne aflam, drept pentru care am testat diversele facilități pe care complexul le oferea, cum ar fi calitatea terenului de fotbal sau dotările centrului de Spa & Wellness. Ne-am delectat la un joc de cărți, am arătat cât de pricepuți suntem la biliard și am râs mult și copios la momente reușite de mimă sau la interpretări pline de talent din cadrul serii de karaoke.

Toate acestea, și nu numai, au reprezentat pentru noi momente unice. Momente care ne-au făcut să zâmbim mult, să ne descrețim frunțile, să ne simțim bine cu noi înșine și excepțional în compania altora. Dar, cel mai important, ne-au ajutat să întărim structura și să mai punem câteva cărămizi solide la echipa noastră, să ne izolăm față de factorii exteriori care ne pot perturba relația și să strângem puternic legăturile dintre noi astfel încât să reziste în timp si să putem astfel, împreună, să atingem și cele mai mărețe obiective ale companiei din care facem parte, Maurer Imobiliare.

Alte articole/campanii

7000