Blog

Latest News

Construim acasă pentru tine la câteva minute de cetatea Sighișoarei

În urma obținerii autorizației de construcție pentru toate cele 5 imobile din ansamblul Maurer Residence Sighișoara, am demarat lucrările în Sighișoara luni, 17 august. Suntem pregătiți să construim și aici o comunitate și să le oferim oamenilor șansa de a avea o locuință modernă care să le dea sentimentul de „Acasă”, de familie, de siguranță și liniște, un loc în care să revină cu plăcere.

Într-o lume în care tendința de degradare culturală, fizică și spirituală este tot mai prezentă am găsit dorința și entuziasmul de a aduce la viața zona fostei baze TCM, o zonă liniștită, ferită de aglomerația orașului-cetate, chiar lângă poarta unui patrimoniu recunoscut pe plan mondial. La baza vechii așezări medievale construim și visul tău, pentru un viitor cel puțin la fel de măreț.

Maurer Residence Sighișoara face parte din proiectul nostru de extindere la nivel național și aduce în prim-plan stilul de viață dezvoltat deja în toate proiectele care poartă amprenta Maurer Imobiliare. În toate proiectele dezvoltate, ne-am dorit să schimbăm modul în care oamenii trăiesc și își construiesc viitorul prin crearea de comunități entuziaste și pline de vitalitate. Maurer Residence Sighișoara va însemna, întocmai, materializarea acestor valori care stau la baza oricărui proiect aflat sub semnătura noastră, un drum sigur și frumos către un „acasă” perfect în orașul-cetate.

Ansamblul Maurer Residence Sighișoara se va întinde pe o suprafață de 2,8 hectare de teren, este localizat în cartierul 7 Noiembrie, pe locul fostei baze TCM și vizează construcția a aproximativ 195 apartamente, cu structuri de tip studio, 2 camere, 3 camere. Termenul de recepție pentru primele apartamente este preconizat pentru primăvara anului 2021.

Experiența de peste 14 ani în domeniul dezvoltării imobiliare, precum și cele peste 8000 de visuri care au devenit realitate în ansamblurile dezvoltate de noi în orașe cheie din România: Brașov, Sibiu, Constanța, Târgu-Mureș și Cluj-Napoca, ne recomandă clienților noștri. Totodată, garantează capacitatea noastră de a livra nu doar simple locuințe, ci acel loc pe care să-l numească acasă.

Vrem să oferim clienților noștri care aleg cu încredere să facă parte din comunitatea Maurer Residence Sighișoara sentimentul de împlinire, pe care simt când se mută în propria casă. Confortul este resimțit datorită facilităților pe care le-am dezvoltat astfel încât să ne ridicăm la nivelul așteptărilor tot mai mari.

De pe harta ansamblului nu vor lipsi spațiile verzi și zonele de recreere pentru care am alocat peste 30% din suprafața terenului și bineînțeles locurile de joacă pentru copii, în care aceștia vor crea amintiri și vor lega prietenii cu ceilalți membri ai comunității.  Spațiile verzi, la rândul lor sunt gândite până la ultimul detaliu, având în vizor promovarea stilului de viață sănătos. 

Zonă liniștită la câteva minute de centrul orașului. “Viața trăită departe de zgomotul orașului” este principiul care ne ghidează în alegerea locațiilor în care construim. Astfel, ansamblul Maurer Residence Sighișoara marchează o zonă liniștită, ferită de aglomerație, însă aproape de tot ceea ce contează pentru tine: obiective turistice de interes național și Internațional, magazine și centre comerciale, instituții de învățământ, aeroportul Internațional Transilvania etc. Aceasta este locația în care noi am ales să integrăm viziunea noastră modernă, transpusă în ansamblul Maurer Residence Sighișoara, un altfel de acasă pentru cei care aleg un stil de viață modern, deși adoră atmosfera unui oraș medieval. Aici va prinde viață cel mai modern ansamblu rezidențial din orașul-cetate Sighișoara și cea mai nouă comunitate marca Maurer Imobiliare.

Locație istorică, înscrisă în patrimoniul UNESCO. Sighișoara este unul din puținele orașe-cetate locuite din lume. Istoria locului în care vom ridica noul cartier, ne învață că atunci când pui suflet în ceea ce construiești, acel lucru dăinuiește timp de secole. Suntem foarte mândri să putem oferi oamenilor oportunitatea de a locui în una dintre cele frumoase așezări din Europa. Acum te poți plimba pe străzile vechi ale orașului, poți retrăi și învăța istoria cetății și, totodată, te poți întoarce la stilul de viață modern din noul tău apartament.

O gamă variată de apartamente. La Maurer Residence Sighișoara, ne concentrăm pe confortul unui spațiu potrivit pentru fiecare membru din familie. Gândind apartamente de diferite tipuri, suntem convinși că vom reuși să acoperim dorințele clienților noștri:  studio, 2 camere, 3 camere, cu diverse structuri și compartimentări. Apartamentele se predau la cheie, complet finisate. Clientul are posibilitatea de a alege finisajele. 

Modalități flexibile de plată. Vom fi partenerii tăi de încredere în drumul către acasă. Motiv pentru care îți punem la dispoziție variante de finanțare avantajoase, pentru a-ți face alegerea mai ușoară: plata integrală cu discount, 3 tranșe, credit bancar, rate la dezvoltator.

Oportunitate investiție. Proiectul Maurer Residence Sighișoara reprezintă o oportunitate de investiție pentru cei care își doresc obținerea unor surse suplimentare de venit. O investiție într-un apartament în stadiul de proiect îți poate aduce un profit de până la 30% la momentul recepționării lui, ca urmare a creșterii prețului. De asemenea, dacă optezi pentru închirierea apartamentului, poți obține un venit lunar constant în funcție de tipul de apartament.

De-a lungul timpului, ne-am dezvoltat astfel încât am ajuns să fim constructori de visuri, iar acest lucru ne face să ne dorim un loc de care să se bucure fiecare membru al familiei tale. Atât individual, la nivelul apartamentelor moderne din ansamblu, dar și colectiv, la nivelul întregii comunități. Mai mult decât apartamente, ne-am propus să construim un altfel de acasă pentru tine și, totodată, vom pune și aici bazele unei comunități marca Maurer Imobiliare. 

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe site-ul nostru https://www.maurerimobiliare.ro/maurer-residence-sighisoara/  sau la telefon 0784 336 669. 

Alte articole/campanii

8000