Blog

Latest News

Concurs “Amintiri Acasă’’

1 iunie este și va fi mereu una dintre cele mai frumoase zile din cursul anului, o zi așteptată cu nerăbdare de cei mici, dar și de cei care încă se mai bucură de copilul din ei. Este ziua copilului!  O zi în care sărbătorim joaca, sinceritatea, sclipirea din ochii celor mici, inocența și trăirea la intensitate maximă a prezentului.

Noi, la Maurer Residence Târgu Mureș, ne dorim ca cei mici să se bucure din plin de perioada copilăriei, astfel că în perioada 23 mai – 2 iunie am organizat un concurs special pentru copii, oferind ca premiu o ședință foto profesională în familie, un bun prilej pentru câștigător de a crea noi amintiri ACASĂ, surprinse de un fotograf profesionist.

De ce? Pentru că cele mai speciale amintiri sunt ACASĂ în familie! Nașterea primului copil, primii pași ai celui mic, primul cuvânt, primul dințișor sunt momente unice pe care le marcăm prin fotografie pentru a le păstra ca amintire pentru totdeauna.

Câștigătorul concursului a fost desemnat în data de 3 iunie printr-o extragere random.org, iar beneficiarul premiului oferit de Maurer Residence Târgu Mureș a fost o fetiță – Varga Maria Izabela.

Cu emoție am asistat la ședința foto alături de Izabela și părinții ei, iar fericirea, inocența, zâmbetul și sclipirea din ochii ei ne-au cucerit. Suntem fericiți că am reușit să îi oferim un cadou atât de special și oportunitatea de a crea noi amintiri alături de mami și tati.

Alte articole/campanii