Blog

Latest News

Concert caritabil New Hope Project & Atac Orchestra

Maurer Panoramic s-a alăturat inițiativei New Hope Project & Atac Orchestra, care, printr-un concert caritabil, desfășurat în Amfiteatrul Spitalului Municipal Cluj-Napoca, în 13 februarie 2020, a reușit, pentru o oră, să aducă pacea și credința în sufletele pacienților.

New Hope Project este un concept născut din dorința de a adduce speranța în inima oamenilor. Atac Orchestra este formată din muzicieni români ai tinerei generații, recunoscuți pe plan național și internațional.

Printr-o idee unică în România, New Hope Project și ATAC Orchestra, cu susținerea Maurer Panoramic, au pornit la drum spre locurile în care oamenii suferinzi își petrec zilele. Aici, prin actul artistic, lasă în urmă un strop de bucurie.

Astfel, în 13 februarie, aceștia au încântat pacienții Clinicii de Urologie, din cadrul Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca. În amfiteatrul unitătii sanitare au răsunat acorduri simfonice; timp de o oră, aceasta s-a transformat într-o sală de concert. Datorită acestei inițiative, peste 200 de pacienți, aparținători și medici au avut parte de o călătorie muzicală deosebită, alături de dirijorul Octavian Lup, de solista Maria Marica și de o minunată orchestră, formată din 23 de tineri interpreți. Programul a purtat publicul prin: două concerte ale clasicului Antonio Vivaldi, un concert de Johann Haydn, Divertismentul 29 – de Wolfgang Amadeus Mozart, Por una Cabeza – de Carlos Gardel și Libertango – de Astor Piazzolla. Extazul audienței a fost confirmat de dorința unui bis, interpretat de Octavian Lup, de această dată, în postură de violoncelist.

A fost un concert minunat, pe care dorim să îl repetăm, cât de curând.

Alte articole/campanii

8000