Blog

Latest News

Conceptul ADDrest integrat în standul Maurer Imobiliare din cadrul Târgului Național Imobiliar

În perioada 24-26 mai am fost prezenți în cadrul unuia din cele mai mari evenimente din sectorul imobiliar din România – Târgul Național Imobiliar desfășurat la Palatul Parlamentului

Prezența Maurer Imobiliare în cadrul evenimentelor de acest tip a fost mereu una remarcabilă, încercând să creăm o experiență cât mai plăcută pentru vizitatori.

În cadrul TNI, mai mult decât un stand clasic, am adus în atenția vizitatorilor 𝐮𝐧 𝐚𝐩𝐚𝐫𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐢𝐟𝐮𝐧𝐜𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 de 35 mp. Astfel, în cadrul standului nostru, am prezentat 𝐬𝐨𝐥𝐮𝐭̦𝐢𝐢 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐢𝐠𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐨𝐩𝐭𝐢𝐦𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐬𝐩𝐚𝐭̦𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐢𝐧𝐭̦𝐞, inovații pe care le-am integrat în toate dezvoltările noastre imobiliare.

Trăim într-o perioadă în care prețul pe mp a crescut considerabil. Drept urmare, acum, mai mult decât oricând,  fiecare mp din apartament contează și este valoros. De aici derivă necesitatea de a oferi funcționalitate și utilitate maximă fiecărui mp.

Apartamentele multifuncționale  în care am integrat conceptul inovator Addrest creaază un spațiu care se adaptează permanent la nevoile noastre, oferind flexibilitate și versatilitate.

Ce aduc în plus apartametele multifuncționale?

+ 𝐂𝐨𝐧𝐟𝐨𝐫𝐭 𝐬̦𝐢 𝐕𝐞𝐫𝐬𝐚𝐭𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞

Patul mobil +Comfort transformă orice cameră din loc de odihnă, în birou, optimizând spațiul utilizabil fără efort.

Simplu, Rapid, Eficient.

+ 𝐌𝐨𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐀𝐝𝐚𝐩𝐭𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞

Peretele mobil +Motion redefinește spațiul tău, oferind flexibilitate pentru a trece ușor de la intimitate la un mediu deschis, perfect pentru socializare.

𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐌𝐚𝐮𝐫𝐞𝐫 𝐈𝐦𝐨𝐛𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐢 𝐀𝐃𝐃𝐫𝐞𝐬𝐭, 𝐜𝐮𝐯𝐚̂𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐫𝐞𝐳𝐮𝐦𝐚̆ 𝐜𝐞𝐥 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐢𝐧𝐞 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝟑 𝐳𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐭𝐚̂𝐫𝐠 𝐢𝐦𝐨𝐛𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫 𝐞𝐬𝐭𝐞, 𝐟𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐢̂𝐧𝐝𝐨𝐢𝐚𝐥𝐚̆, 𝐈𝐍𝐒𝐏𝐈𝐑𝐀𝐓̦𝐈𝐄.

Am adaptat, am inovat și am inspirat.

Am inspirat sute de oameni să privească, prin intermediul standului nostru, spre apartamentele orașelor de MÂINE.

Alte articole/campanii