Blog

Latest News

Comunitate, evoluție, culoare, ACASĂ….. toate în cadrul Târgului Imobiliar de la Brașov!

Sintetizând activitatea noastră din ultima perioadă, am transpus în cuvinte, elementele care însumează o mică parte din vibe-ul și munca echipei Maurer Imobiliare.

Sfârșitul de an, l-am marcat prin participarea în cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente de profil, Târgul Imobiliar Brașov. Prezența noastră a fost marcată de o nouă imagine, parte a unui proces de rebranding la care lucrăm intens în acest moment, mai fresh, mai vesel și presărat în culori, exact așa cum suntem noi, oamenii din echipa Maurer Imobiliare.

Credem în evoluție, astfel că, inspirați de familiile care ne trec zilnic pragul, stand-ul nostru a căpătat și el o înfățișare nouă. Fiecare detaliu este menit să simuleze cât mai bine profesionalismul, atmosfera și valorile cu care i-am obișnuit pe clienții noștri în cei peste 13 ani de experiență pe piața imobiliară, de la care nu am făcut nicio secundă rabat.

Prezența noastră a reprezentat o oportunitate imensă de socializare, alături de oameni frumoși, cu care am legat prietenii și am povestit pe îndelete despre ce înseamnă pentru noi ACASĂ, ce presupune construirea unor ansambluri rezidențiale moderne și care sunt avantajele achiziționării unui apartament nou.

Ne-am prezentat cu o paletă largă de compartimentări, de la apartamente tip studio, la structuri cu 2, 3, 4 camere și până la apartamente de LUX, cu scară interioară, dispuse pe două nivele, deoarece ne impunem ca experiența de cumpărare a fiecărui client să fie una cât mai variată!

Mai mult decât atât, vizitatorii stand-ului  au fost întâmpinați cu prietenie și muuulte surprize, am pregătit oferte și discount-uri speciale, pentru că, datoria noastră este să facilităm decizia clienților noștri și să ne asigurăm că drumul spre ”acasă” devine, cât mai scurt putință!

Alte articole/campanii

8000