Blog

Latest News

Ce pregătim clienților noștri din Constanța

Susținând ideea de comunitate unită, noi, cei de la Maurer Residence Constanța venim în întâmpinarea tinerelor familii, cu vouchere de reducere de până la 1500 EUR. Complexul nostru din nordul orașului se dezvoltă pe zi ce trece. Astfel, cel de-al doilea bloc din cadrul ansamblului este gata și își așteaptă locatarii. Au mai rămas doar câteva detalii de pus la punct, timp în care așteptăm ca noi familii să se alăture comunității noastre. Avansăm cu lucrările repede și sigur. Astfel, construcțiile pentru următoarele două blocuri (respectiv blocurile B3 și B4) au ajuns să prindă contur.

Apartamentele ce vor fi achiziționate în această perioadă, în cadrul complexului Maurer Residence Constanța, se bucură de o reducere de preț astfel: pentru achiziția unei locuințe prin credit bancar, aceasta va avea o reducere de 500 EUR, prin rate direct la dezvoltator prețul scade cu 1000 EUR, iar dacă se optează pentru plata integrală, reducerea este maximă, în valoare de 1500 EUR.

Ansamblul Maurer Residence Constanța este un proiect demarat în 2017, iar anul acesta numărul apartamentelor vândute a ajuns la peste 360. Cei care aleg să locuiască aici vor avea parte, în primul rând, de o atmosfera primitoare, caldă. Vor avea sentimentul că fac parte dintr-o comunitate unită, ca o familie. Pe lângă asta, am construit încă de la început cu gândul la confortul clienților. Astfel, alegem să folosim doar materiale de calitate și oameni riguros pregătiți în procesul de construcție.

Pentru a rămâne în sprijinul tinerelor familii, noi, cei de la Maurer Imobiliare oferim vouchere de reducere, la achiziția de noi apartamente, până la dată de 31 decembrie 2018.

Mai multe detalii se pot obține la birourile noastre din Str. Milano Nr. 21, la numărul de telefon 0728 111 777 sau accesând www.maurerconstanta.ro

Alte articole/campanii