Blog

Latest News

Cart fest

A fost o săptămână dedicată simțurilor, culturii și bunei dispoziții, la Cartfest cultura s-a simțit bine iar în zona Maurer Imobiliare, cu toții, ne-am simțit acasă.

Atât comunitatea vie și frumoasă a Cristianului, cât și vizitatorii Festivalului, cu toții am avut ocazia să petrecem o săptămână plină de zâmbete, bucurie, prietenie și cultură la superlativ. Ne-am bucurat de prezența mai multor artiști consacrați, am ascultat muzică de calitate, ne-am delectat cu piese de teatru interpretate exceptional de actori excepționali și ne-am relaxat vizionând filme bune.

Noi am fost prezenți cu o zonă de relaxare pentru public, ateliere plastice pentru cei mai mici cartfestieni și multă voie bună.

Pentru că a fost vorba despre simțuri și pentru că la Maurer Imobiliare cel mai sensibil simț este starea de bine de acasă, ne-am gândit să prezentăm celor mici, cei mai mari constructori din natură, ființele cu cel mai dezvoltat simț al responsbilității, albinele. Am arătat copiilor cum este viața într-un stup, cum construiesc albinele și cum reprezintă un real model de urmat, și pentru că toate aceste lucruri să le rămână întipărite în minte, am confecționat împreună lumânări din foi de ceară, o activitate care i-a încântat enorm pe cei mici, dar și pe noi.

Pentru mulți dintre noi, cea mai relaxantă activitate de acasă este să stai liniștit și să citești o carte bună, împreună cu cei mici, am pictat semne de carte pe care le-am oferit în dar celor prezenți, celor dragi și celor care au plăcerea de a lectura în tihnă.

Momente de neuitat, cu asta am rămas de la Cartfest, prieteni noi, oameni faini și o comunitate care ne-a făcut să ne simțim minunat.

Ne revedem anul viitor, tot la Cristian, tot la Cartfest, tot cu drag!

 

Alte articole/campanii

8000