Blog

Latest News

Blog – Maurer Imobiliare, premiu special pentru „Inovatie și soluții sustenabile in Real Estate”

În prezența a peste 500 de invitați, într-un cadru exclusivist la Biavati Events, Real Estate Magazine a celebrat cele mai importante companii imobiliare și executivi care au contribuit la dezvoltarea pieței prin produsele și serviciile de înaltă calitate.

Gala Premiilor Real Estate 2022 din acest an s-a desfășurat sub conceptul sustenabilității, iar acest aspect a fost urmat în perioada de selecție a finaliștilor, dar și pentru procesul de jurizare.

În cadrul Galei exclusive prezentată de Dana Săvuică au fost acordate 20 de premii jurizate și alte 12 premii speciale din partea publicației.

RoomInnovation 4Generations, concept nou de apartamente aflat sub semnătura Maurer Imobiliare, a fost recunoscut în cadrul galei ca soluție inovatoare și sustenabilă pentru dezvoltările imobiliare viitoare.

”Mulțumim, Real Estate Magazine, pentru această disctincție care pentru noi, Maurer Imobiliare, reprezintă o certificare în plus a faptului că ne îndreptăm spre direcția care contează pentru această societate aflată într-o continuă schimbare.”

Alte articole/campanii