Blog

Latest News

BLACK FRIDAY cu oferte speciale pentru apartamentele Maurer Imobiliare

Pentru că în luna noiembrie se numără ofertele speciale, Maurer Imobiliare lansează în data de 15 noiembrie ofertele de tip Black Friday pentru apartamentele din cadrul proiectelor imobiliare pe care le dezvoltă în prezent în orașele Brașov și Constanța: Avantgarden 3, Maurer Residence Brașov și Maurer Residence Constanța.

Perioada de acordare a ofertelor speciale este extinsă pe o durată de 14 zile, din 15 până în 28 noiembrie, timp în care clienții noștri se pot familiariza cu oferta noastră de apartamente, cu ofertele speciale de care beneficiază în această perioadă și pot lua astfel, cu ușurință, decizia de a achiziționa un apartament într-unul din proiectele noastre.

Clienții care achiziționează un apartament în această perioadă de Black Friday vor primi, GRATUIT, un card de cumpărături pe care îl pot valorifica în magazinele Altex partenere. Valoarea acestui card de cumpărături este stabilită în funcție de mărimea procentuală a avansului achitat în momentul achiziționării apartamentului. Prin urmare, avem următoarele oferte:

La avans de 15% valoarea CARDULUI de cumpărături este de 500 euro.
La avans de 20% valoarea CARDULUI de cumpărături este de 700 euro.
La avans de 30% valoarea CARDULUI de cumpărături este de 1000 euro.
La plata CASH valoarea CARDULUI de cumpărături este de 1500 euro.

Valoarea voucherului este stabilită în LEI iar conversia va fi făcută la cursul de schimb EURO – LEI din ziua semnării antecontractului.

Clienții noștri pot economisi, astfel, sume consistente de bani dacă aleg să-și achiziționeze apartamentul în această perioadă, întrucât prin intermediul acestui card de cumpărături va putea fi acoperită o parte considerabilă din achizițiile care sunt impetuos necesare în momentul mutării în apartamentul mult visat.

Prin urmare, dăm startul acestei perioade de promoții și sperăm ca la finalul ei să putem număra cât mai mulți clienți fericiți și cât mai multe carduri de cumpărături oferite.

Alte articole/campanii

7000