Blog

Latest News

Avantgarden3, ”ACASĂ” pentru alte 1400 de familii

Micul nostru oraș din interiorul orașului, Avantgarden 3, crește pe zi trece, se însuflețește, devine tot mai armonios în construcții și plin de viață. Aici, pe parcursul celor 3 faze de construcție, peste 3500 de visuri au prins contur iar acesta nu este, nici pe departe, un număr îndeajuns pentru noi.

Începând cu vara acestui an am demarat faza a IV-a a proiectului nostru căci vrem să facem fericite alte circa 1400 de familii, oferindu-le un loc pe care să-l numească ”acasă”.

Ne-am aplecat atenția asupra nevoilor și cerințelor clienților noștri și am construit, astfel, oferta de apartamente din această nouă fază recent demarată, ținând cont, mai presus de toate, de vocea clienților noștri.

Am observat poziția de împotrivire a oamenilor în ceea ce privește construcțiile înalte și impunătoare, am simțit nevoia lor de a avea cât mai multă intimitate și prin urmare ne-am orientat către blocuri cu un regim redus de înălțime, de 4 și 6 etaje, și cu un număr limitat de apartamente într-un imobil.

Parcările subterane reprezintă un alt punct forte pentru imobilele din faza IV iar terasele spațioase de până la 60 mp contribuie la satisfacerea nevoii de relaxare și detașare în cadrul propriilor apartamente.

Apartamentele cunosc o mare diversitate de structuri și compartimentări toate menite să asigure confort maxim pentru întreaga familie. Putem opta între garsoniere, apartamente de tip studio și apartamente cu 2, 3 și 4 camere iar prețurile încep de la 35.500 euro. Structura cea mai apreciată din fazele anterioare ale proiectului nostru, apartamentul de 2 camere plus dressing, îl regăsim și în această nouă fază recent demarată, însă acum se bucură de mai multe tipuri de structuri, cu suprafețe și prețuri diferite.

O structură nouă de apartament gândită pentru a satiface pe deplin nevoile întregii familii o reprezintă apartamentul de 2 camere plus un birou, această încăpere de tip birou având suprafața de până la 14 mp.

Pentru primele 2 blocuri, B52 și B53, s-a dat startul la vânzări iar până în acest moment un număr mare de clienți s-au arătat pe deplin mulțumiți de oferta noastră de apartamente.

Alte articole/campanii

7000