Blog

Latest News

Atunci când munca în echipă reflectă rezultatele. 160 de apartamente vândute în luna August. Vă mulțumim!

O vorbă spune că ”în luna septembrie se numără bobocii”.
Maurer Imobiliare a reformulat-o și sună cam așa: ”în luna septembrie numărăm visurile împlinite”.

Adunăm, tragem linie și emitem concluzii. În luna august a anului 2017, un număr de 160 de familii au înțeles ca Maurer Imobiliare înseamnă ”acasă” pentru ei și ne-au oferit ocazia să le construim visul.

Cele trei proiectele Maurer Imobiliare existente în momentul de față pe piața imobiliară s-au bucurat în luna august de o cererea ridicată, cele 160 de apartamente vândute fiind repartizate astfel: 133 de apartamente vândute în cele 2 proiecte din Brașov și 27 de apartamente vândute în proiectul Maurer Residence din Constanța, demarat în vara acestui an.

Proiectul Avantgarden 3 Brașov deține poziția de lider cu 76 de apartamente vândute, acesta fiind urmat de cel de-al doilea proiect din orașul Brașov, Maurer Residence, care a totalizat în luna august un număr de 57 de apartamente vândute.

Toate aceste 160 de apartamente s-au vândut în faza de proiect, acest lucru spunând multe despre încrederea pe care o au clienții în serviciile și promisiunile făcute de către Maurer Imobiliare.

Le mulțumim pentru încrederea pe care ne-au oferit-o și le-o răplătim prin zecile de momente frumoase pe care le vom scrie, împreună, în viitoarea lor locuință din comunitățile pe care le-am dezvoltat cu ajutorul lor.

Acest număr de 160 de apartamente este rezultatul unui cumul de factori care stau la baza muncii noastre. Perseverență, profesionalism, respect și derminare…toate acestea înseamnă Maurer Imobiliare. Și mai presus de toate, MUNCA ÎN ECHIPĂ, eficientă și inteligentă, este cea care ne-a condus mereu spre rezultatele dorite. Multe mâini fac munca mai ușoară, însă multe mâini dibace și iscusite vor reuși să transforme munca în realizări demne de apreciat.

ÎMPREUNĂ CREȘTEM, frumos și sigur. Împreună putem schimba viitorul. Al meu, al tău și al copiilor noștri. Alege și tu Maurer Imobiliare, constructorii de visuri!

Alte articole/campanii

8000