Blog

Latest News

Ateliere de creație Crăciunul copiilor în Avantgarden3 Sibiu

În perioada 25 noiembrie – 16 decembrie toți copilașii din cartierul Avantgarden3 Sibiu au participat la atelierele de creație Crăciunul copiilor, organizate de Maurer Imobiliare în parteneriat cu Baby Boom by Larisa Runceanu. Pe parcursul celor patru ateliere din seria dedicată Crăciunului, copiii din comunitatea Avantgarden3 Sibiu au învățat să confecționeze ornamente și decorațiuni handmade menite să le înfrumusețeze casa și brăduțul, în așteptarea sărbătorilor de iarnă.
25 de copii cu vârste cuprinse între 2 și 10 ani au participat cu emoție la atelierele noastre, iar cei mai mici dintre ei au lucrat împreună cu mămica, tăticul sau bunica. Creativitatea, imaginația și buna dispoziție au fost principalele ingrediente pe parcursul celor 90 de minute dedicate atelierelor.
Primul atelier a fost dedicat lui Moș Crăciun. Cu emoție și entuziastm am creat împreună cele mai frumoase felicitări pop up pentru mult îndrăgitul Moș Crăciun. În așteptarea sa, felicitările și-au găsit loc sub braduțul împodobit, în casele fiecăruia dintre ei.
Ziua Națională a României a fost un bun prilej pentru copii de a învăța culorile naționale și de a reînvia spiritul patriotic în fiecare dintre noi adulții. Ne-am delectat confecționând coliere în culorile naționale pe care apoi le-am purtat cu mândrie. Am decupat și am lipit cele 3 culori pe harta României, pe care am adus-o mai aproape de inima noastră în fiecare fotografie. Apoi, am pregătit decorațiunile pentru bradul de Crăciun. Un pinguin poznaș a prins viață din carton și hârtie creponată. Am pictat globuri și le-am așezat cu grijă pe câte o crenguță din bradul plin de luminițe.
O frumoasă coroniță a prins viață și culoare în cadrul celui de-al treilea atelier. Am pictat, am lipit, iar rezultatul a fost unul pe măsura așteptărilor noastre. Am fost atât de încântați de coronițe încât le-am așezat cu drag la intrarea în casele noastre pentru a întâmpina fiecare vizitator.
Duminică 16 decembrie, ne-am reunit din nou pentru ultimul atelier din această serie de Crăciun. Părinți și copii, mamici și bunici am lucrat împreună la decorațiunea care ne va înfrumuseța masa festivă de Crăciun. Câteva conuri de brad și o ghindă au prins culoare și s-au transformat într-un feeric peisaj de iarnă.
Dăruirea, talentul și entuziastmul copiiilor din comunitatea Avantgarden3 Sibiu, ne-au convins să continuăm seria atelierelor creativ-educative și anul viitor. Așteptăm cu nerăbdare!

Alte articole/campanii

7000