Blog

Latest News

Atelier de confecționat coronițe din flori

Pentru că totul a fost bine și pentru că ne era dor să fim mai aproape unii de alții, deși distanțați, am fost împreună pentru o nouă seară în comunitatea Avantgarden3. De data aceasta, au fost prezente mămicile și fetițele din cartier, dar și prietenele noastre dragi, nelipsite la evenimentele noastre.

Am vrut să ne bucurăm de vară și de miresmele ei iar ideea unui atelier de confecționat coronițe din flori a fost foarte apreciată de participante. Pentru ca totul să fie perfect, ne-am bucurat de prezența fetelor de la Maison des Fleurs, adevărate artiste ale domeniului, ele fiind cele care ne-au învățat cum să confecționăm coronițe spectaculoase și cum să ne bucurăm de magia și farmecul unei flori purtate ca accesoriu.

Ne-am răsfățat cu preparate naturale, proaspete și gustoase, de la restaurantul vegan Maurer for Life și chiar dacă ora a fost târzie pentru o gustare dulce, nimeni nu s-a plâns de tulburarea dietei pentru că toate prăjiturile sunt dietetice.

Evenimentul s-a petrecut într-o ambianță de vis, muzica fiind asigurată de prietenii noștri de la Art Quartet, care ne-au impresionat din nou cu melodii interpretate cu măiestrie și pasiune. Pentru că iubim amintirile și pentru că ne place să fim împreună și peste timp, am imortalizat totul cu ajutorul Cristinei Fiofil, fotograful acestui eveniment.

Clipe minunate, oameni frumoși, muzică bună, copii fericiți și noi toți din nou împreună. Viața prinde culoare din nou iar noi ne bucurăm de fiecare moment în comunitatea Avantgarden3.

Puteți vizualiza poze de la eveniment accesând albumul foto AICI.

Alte articole/campanii

8000