Blog

Latest News

ASOAF – conferinta “Surse de Finantare Nerambursabile in 2019”

Fonduri nerambursabile pentru un viitor sustenabil


Filiala ASOAF (Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei) Constanța a organizat cea de-a doua ediție a Conferinței Surse de Finanțare Nerambursabile în 2019 pentru afacerea ta, în mediul urban și rural. În cadrul evenimentului, unde Maurer Imobiliare a fost partener oficial, au fost abordate teme importante ce țin de mediul de business, în special principalele nișe ce prezintă oportunități mari de dezvoltare. La întâlnire au participat 200 de persoane, printre care antreprenori din diverse domenii de activitate, precum gradinițe, pensiuni, after school-uri sau construcții.


Dialogul între femeile de afaceri


Unul dintre principalele obiective ale Asociației este dezvoltarea dialogurilor productive între partea feminină a domeniului de business din România, din care să crească relațiile dintre participanții activi. Adică femeile care au deja experiența unui proiect important și pot să împartă experiențele ce țin de gestiunea unei afaceri. Acest lucru încurajează profund și alte femei să facă primul pas către o carieră profesională diferită.


Întâlnirile ușurează cel mai impotant pas care trebuie făcut: acela de a trece de la angajat la angajator. De multe ori, principala piedică, în concepția generală, este legată de partea financiară. Fără a fi luate în calcul celelalte implicații în ceea ce privește managementul afacerii, gestionarea resurselor și angajaților și în special relațiile de încredere ce trebuie dezvoltate cu partenerii și clienții. 


Fondurile Nerambursabile pot fi accesate de către oricine are un proiect bine bine conturat de a dezvolta zonele cu potențial, din mediul urban și rural. În cadrul evenimentului au fost abordate temele sensibile legate de instituțiile de învățământ, care încă nu reușesc să acopere numărul foarte mare de cereri. 


Este important să cladim din timp un viitor sustenabil, astfel încât prezentul de atunci să aducă beneficiile pe care le căutăm acum. Prin accesarea acestor fonduri, pot fi create mai multe locuri de muncă, iar copiii vor avea locuri suficiente unde să primească o educație potrivită. Adică să fie crescuți în același spirit de ajutorare a comunității, iar businessurile de azi să se transforme în moștenirea de mâine. 

La Maurer Imobiliare credem într-o comunitate unită de aceleași valori și încercăm, în fiecare proiect al nostru din țară, să insuflăm același sentiment oamenilor care ni se alătură. Împreună cu Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei facem eforturi constante de a ajuta tot mai multe femei să facă primul pas către viitorul antreprenoriatului din România.

 

Alte articole/campanii

7000