Blog

Latest News

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

S.C. MAURER IMOBILIARE S.R.L. și S.C. MAURER VILLAS S.R.L., titular al proiectului „Construire ansamblu de locuințe colective cu dotări aferente, sistematizare verticală, clădiri pentru parcări cu nivele subterane și supraterane și organizare de șantier – cu menținerea avizelor obținute prin C.U. nr. 1327/2022”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare „continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare”, pentru proiectul „Construire ansamblu de locuințe colective cu dotări aferente, sistematizare verticală, clădiri pentru parcări cu nivele subterane și supraterane și organizare de șantier – cu menținerea avizelor obținute prin C.U. nr. 1327/2022”, propus a fi amplasat în jud. Brașov, mun. Brașov, str. Ioan Popasu, nr. FN.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brașov, str. Politehnicii, nr. 3, în zilele de luni-joi între orele 8ºº-16³º și vineri între orele 8ºº-14ºº, precum și la următoarea adresă internet www.apmbv.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Brașov.

S.C. MAURER IMOBILIARE S.R.L./S.C. MAURER VILLAS S.R.L.

Alte articole/campanii