Blog

Latest News

Antrenamente gratuite de handbal pentru copiii din Avantgarden3

 

Credem cu tărie că pentru sănătatea fizică și psihică a copilului, un pas important pe care îl putem face noi, adulții, este să le oferim posibilitatea ca sportul să facă parte din viața lor.

Acesta este motivul pentru care, în vara acestui an, desfășurăm antrenamente de handbal sub supervizarea unui antrenor licențiat în cadrul Federației Române de Handbal, activitate sportivă dedicată copiilor din comunitatea Avantgarden3.

În data de 21 iulie a avut loc prima întrevedere dintre antrenorul Paul Balint, locatar al acestui cartier, și copiii dornici să fie inițiați în tainele acestui sport. De la primul antrenament și până azi, peste 30 de copii s-au arătat încântați de această activitate și participă, cu bucurie și entuziasm, la fiecare antrenament.

Antrenamentele au loc de 2 ori pe săptămână, în zilele de marți și joi și se desfășoară pe terenul multifuncțional din cartier, marcat corespunzător. Antrenamentele sunt mixte, fete și băieți, copiii fiind grupați în funcție de anul nașterii. De la ora 18:30 se antrenează copiii mai mici,  cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani, iar de la ora 19:30 copiii cu vârsta între 10 și 14 ani.

”Este de lăudat această inițiativă a Maurer Imobiliare. Copiii sunt foarte bucuroși, iar noi suntem încântați să știm că ai noștri copii au posibilitatea să participe gratuit, aproape de casă, la o activitate extra școlară benefică sănătății lor fizice și psihice.”, a declarat mama unui copil înscris la antrenamente.

Această activitate este oferită în mod gratuit copiilor din comunitatea  Avantagrden3.

 

Alte articole/campanii