Blog

Latest News

Antrenament de fotbal în cartierul Avantgarden3 cu caracter festiv

Azi, 30 octombrie, punem punct antrenamentelor de fotbal din cartierul Avantgarden 3.
NUUUU! Reformulăm.

Azi, 30 octombrie, am pus 3 puncte după antrenamentele de fotbal din cartierul Avantgarden 3….
Așa DAAA!

De ce 3 puncte și nu doar unul? Pentru că, știm cu toții, în ortografia limbii române cele trei puncte de suspensie nu marchează sfârșitul unei propoziții ci indică, doar, o întrerupere a șirului vorbirii.

Exact același lucru se întâmplă și în cazul antrenamentelor de fotbal din cartierul Avantgarden 3. Odată cu sfârșitul lunii octombrie am încheiat, în glorie, a doua serie a antrenamentelor de fotbal oferite copiilor din acest cartier urmând să reluăm această activitate în primăvara următorului an, imediat ce temperaturile din exterior vor fi mai prietenoase cu noi.

Iar, la fel de bine știut este și faptul că, timp de 90 de minute fotbaliștii aleargă pe teren, driblează, își apără propria poartă și atacă spre poarta adversă ca în final să marcheze. Toate acestea pentru ce? Pentru mult doritele 3 puncte. Cele 3 puncte care înseamnă VICTORIE! Iar noi, azi, exact despre asta vorbim. Despre un final victorios, despre o experiență aparte căștigată cu succes care ne conduce către ascensiune în viață.

Știm că aceste luni de antrenamente au fost extrem de plăcute, iar aceeași plăcere a fost resimțită și de către noi, cei care am stat în spatele acestui proiect și am avut în grijă ca derularea lor să se realizeze fără cusur: compania Maurer Imobiliare și antrenorii clubului sportiv Celta Vigo Brașov, coordonați cu atâta profesionalism și dedicare de Blas Charlin-Oubina și antrenorii Anton Campos Rial, Sergio Ranera Saenz și Cosmin Ivan.

Și pentru că orice zi specială merită sărbătorită pe măsură, ne-am adunat și noi, cu mic cu mare, pentru a ne bucura de acestă zi care marchează un sfârșit și, în egală măsură, un nou început.

Am povestit cu cei mici și ne-am adus aminte, împreună, de cursul frumos pe care l-au avut aceste antrenamente. Le-am recompensat perseverența, determinarea și implicarea de care au dat dovadă printr-o diplomă care să le aducă aminte că au finalizat, cu brio, acest al doilea sezon de antrenamente. Și-au primit cu mândrie diplomele ca niște mici campioni. I-am surprins cu atenții dulci și surprize plăcute.

Iar noi, cei mari, ne declarăm mult mai câștigați azi decât am fost ieri pentru că am reușit să culegem multe zâmbete calde și zglobii, pentru că ne-am încărcat cu bucuria lor și, mai ales, pentru că am reîmprospătat în mintea noastră o lecție: lucrurile mici pentru noi adulții pot aduce cele mai mari bucurii celor mici.

Nou sezon de antrenamente, te așteptăm!

Alte articole/campanii