Blog

Latest News

Am trecut cu dreptul pragul apartamentului 5000 din Avantgarden3

Apartamentul cu numărul 5000 din Avantgarden3 și-a cunoscut proprietarii ! Cu etuziasm și bucurie, am sărbătorit împreună cu ei acest moment și le-am predat cheile locuinței pe care o vor putea numi, începând de azi, ACASĂ. Astfel, au devenit parte din comunitatea noastră și împreună vom scrie povestea noastră mai departe!

Sub semnătura Maurer Imobiliare s-au vândut până în acest moment un număr de peste 10.000 de apartamente în 8 proiecte imobiliare din 6 orașe ale țării. Am conceput oferte de apartamente care se pliază perfect pe cerințele clienților noștri. Am gândit suprafețe generoase compartimentate eficient, terase spațioase, parcări subterane și imobile cu regim redus de înățime pentru un plus de confort și intimitate.

Din acest număr total,  peste 5000 de apartamente s-au vândut în proiectul Avantgarden3, Brașov. Localizarea cartierului în zona de nord a orașului Brașov a reprezentat un punct forte de care foarte multe persoane s-au bucurat. Liniștea specifică zonei în care este amplasat cartierul se îmbină armonios cu gama largă de servicii de proximitate, amenajarile exterioare din cartier și toate facilitățile de care dispun locatarii din acest cartier, atât de utile traiului de zi cu zi.

Peste 5000 de familii ne-au oferit încrederea lor și au înțeles că, prin noi, visul lor de a avea propria casă poate deveni realitate. Mulțumim tuturor celor care ne-au oferit încrederea lor și am reușit să construim, împreună, un ”oraș în interiorul orașului.”

Alege să faci și tu parte din cea mai dinamică și tânără comunitate din orașul Brașov.

Alte articole/campanii