Blog

Latest News

Ai cel puțin 3 MOTIVE să te gândești la a 2-a CASĂ

Vrei să îți schimbi apartamentul cu unul mai mare?
ACUM e momentul potrivit să renunți la garsonieră pentru un apartament, să te muți de la un studio la 2 camere sau, indiferent cât de confortabil este apartamentul tău suntem siguri că visezi la unul mai spațios de atât, în care copiii tăi să aibă propria camera.

Vrei să îți investești banii economisiți și, în același timp, să-ți asiguri un venit suplimentar pentru viitor?
INVESTEȘTE-I într-un imobil! Garantat este cea cea mai inteligentă decizie iar profitul tău crește substantial. ACUM este momentul potrivit să faci acest pas!

Începutul de an 2019 a venit cu vești bune pentru toți cei care au în plan achiziționarea unui nou imobil. Proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului 25/2018, trimis la promulgare chiar înainte de Crăciun, a fost semnat de șeful statului și permite acordarea cotei reduse de TVA pentru tranzacții multiple.
Noi, Maurer Imobiliare, sporim acest prim avantaj al cotei reduse de 5% TVA de care pot beneficia, de curând, și cei care se orientează către ce-a dea două locuință și oferim în plus următoarele beneficii: discount-uri în valoare de până la 3000 de euro și bucătărie mobilată pentru următoarele achiziții.
Discount-ul se calculează la prețul de achiziție al apartamentului iar valoarea lui variază între 1500 de euro și 3000 de euro și se stabilește în funcție de suprafața apartamentului respectiv.
În plus, pentru clienții care deja au un apartament achiziționat într-unul din proiectele Maurer Imobiliare din orașul Brașov, următorul apartament achiziționat, pe lângă cota redusă de TVA și discount-ul menționat mai sus, vine și cu o bucătărie complet mobilată.

Este clar! Acum este cazul să te gândești cât mai serios la achiziționarea unui nou apartament!

Alte articole/campanii