Blog

Latest News

Ai carte, ai luat parte la cel mai mare lanț de oameni care citesc. Maurer Imobiliare a fost acolo!

Duminică, 22 aprilie, s-a auzit un apăsat ”Tudoreee, deschide poarta!…” și chiar dacă era puțin trecut de ora 12:00, nu a fost deloc târziu pentru un ”Bună dimineața, Darie…”.

”Așa se spune”, că ziua bună de dimineață se cunoaște iar asociația C’Art Fest, de la primul pas făcut spre materializarea acestui vis îndrăzneț, ”Știa că așa o să fie.”

Sute de suflete, atât brașovene cât și din alte colțuri ale țării, s-au implicat cu mic cu mare pentru a avea în final satisfacția unui rezultat ce nu ”Li s-a mai întâmpat și altora”. Pentru unii a fost ”O nimica toată”, un simplu ”Hii!” sau ”Bauuuu…”. Alții au făcut prima dată cunoștiință cu anumite sintagme, regionalisme sau arhaisme și ne-au zis, dintr-o suflare, ”Vrei să-mi scoți sufletul din mine”. Au fost și copii și poate cel mai mic dintre ei a gândit, la un moment dat, ”Nu știu să citesc” dar ”O să învăț când o să mai cresc” și a continuat strigând, cu tot elanul, ”Vreau…” și ”Dacă vrei și tu…” putem reuși împreună.

Am stat cu toții cu sufletul la gură. Am citit, am așteptat, am sperat. Număram în gând, număram cu voce tare și iar așteptam. Ne uitam unii spre alții și știam că fiecăruia dintre noi ”Îi bate inima tare”. Și toate aceste stări până am primit vestea cea bună: ”Nu sunt bolnave, dar parcă n-au snagă în oase, putere.” A fost mult așteptatul 3072. ”Ei, acum nu se mai schimbă nimic, orice s-ar întâmpla”, am exclamat cu toții într-o mare veselie. Și au mai fost încă 250 după care ”Ușa s-a închis”.

”Să tineți minte copii, să nu uitați, să spuneți mai departe copiilor voștri” că în 22 aprilie 2018 am citit împreună rândurile unui roman și am scris, astfel, tot împreună, filelele unei povești frumoase, demnă, poate, de Cartea Recordurilor dar care va rămăne cu siguranță, indiferent de rezultat, în mințile noastre.

Noi, Maurer Imobiliare, suntem mândri că am fost o verigă din acest lanț de 3320 de oameni care au citit. Frumos, tare și cu intonație. Cu determinare, ambiție și implicare totală.

Câștigătoarei cu numărul 3072, STROE DANIELA ELENA, prin care s-a dărâmat recordul din India i se alătură și MĂRGĂRITESCU RALUCA, aleasă prin Random.org. În data de 22 aprilie, orașul Brașov s-a ridicat la înălțime. Tot de la înălțime, însă deasupra Brașovului, cele două câștigătoare vor avea ocazia să se bucure de experiența plăcută a unui zbor cu elicopterul oferit de Maurer Imobiliare.

Alte articole/campanii

8000