Blog

Latest News

”Acasă” este acolo unde vrei tu… dar întotdeauna în România.

Am răspuns cu multă bucurie invitației Uniunii Muncitorilor Români din Spania în parteneriat cu Radio Românul, la evenimentul organizat în Torrejon de Ardoz (provincia Madrid), un festival dedicat Zilei Femeii și Zilei Mamei, o adevărată sărbătoare românescă la care au luat parte peste 20 000 de români.

Am descoperit o comunitate românească activă, dinamică, oameni frumoși și calzi, români plecați de mulți ani, dar cu un dor imens de acasă, oameni dragi de la care am învățat să prețuim mai mult tot ceea ce este românesc, pentru că acolo, departe de casă, românii iubesc România.
Ne-am împrietenit repede, cei prezenți fiind dornici de cât mai multe informații despre cum își pot achiziționa o locuință în România, despre pachetul special creat de noi pentru Diaspora, despre materialele pe care le folosim, despre cartierele pe care le construim și despre… ”cum mai este pe acasă”, căci dorul a fost cel care a dominat întreaga zi.

Ne-am bucurat să ne revedem clienții, actuali proprietari de apartamente Maurer Imobiliare, români plecați de mulți ani, dar care au investit în țară știind că va veni vremea când se vor reîntoarce. Este plăcut să simți legătura care s-a creat între client și companie, ne onorează și ne face să simțim cu adevărat ceea ce ne place să credem că suntem, Familia Maurer Imobiliare.

Cu ce am venit de la Madrid?
Cu un sentiment cald, cu mulțumirea revederii și cu certitudinea faptului că acasă este acolo unde vrei tu, dar întotdneauna în România.

Alte articole/campanii

8000