Blog

Latest News

”A găti” – de la o simplă activitate casnică, la un prilej de a petrece momente ÎMPREUNĂ

Viața în comunitățile ridicate de Maurer Imobiliare înseamnă momente plăcute petrecute alături de cei dragi.

Dincolo de locuințele pe care le ridicăm, vrem să ducem mai departe și valorile care au reprezentat fundamentul pe care am clădit visul nostru. Iar două din lucrurile în care credem și în care am încercat mereu să facem diferența în bine sunt familia și sănătatea.

Tocmai de aceea, am pregătit un atelier practic de gătit la care toate mamele au fost așteptate cu brațele deschise, cu o singură condiție însă: să fie însoțite de copiii lor. De ce? Pentru că ”a mânca sănătos” se cultivă încă din copilărie și mai ales, pentru a putea transforma astfel, o simplă activitate casnică într-un prilej de a petrece momente prețioase împreună cu cei dragi.

Știm că ”a mânca sănătos” se cultivă încă din copilărie și mai ales, că gătitul este cel mai frumos atunci când îl transformi dintr-o simplă activitate casnică într-un prilej de a petrece momente prețioase împreună cu cei dragi.

Primul curs pe această tematică inițiat de noi a strâns în restaurantul din centrul cartierului Avantgarden 3 peste 30 de copii dornici să fie inițiați în arta culinară. Ei și-au dat tot interesul și au pregătit astfel, ajutați de specialiștii noștri și mămicile lor, cei mai apetisanți biscuiți din nucă, ulei de cocos, făină și curmale iar din tofu, caju, busuioc, oregano și ulei de măsline au preparat o gustoasă pastă.

În fiecare activitate pe care o desfășurăm, noi, cei care în fiecare zi construim visurile a mii de familii, vom continua să conturăm astfel de momente în care să punem accentul pe oameni mai mult decât pe orice.

Pentru că împreună scriem viitorul!

Alte articole/campanii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

8000