Blog

Latest News

A fost demarat proiectul de decongestionare a zonei de NV a Constanței!

Locuitorii cartierului Maurer Residence Constanța se vor număra printre beneficiarii direcți ai acestui proiect care a demarat zilele trecute.

Conform anunțului făcut de primarul Vergil Chițac, orașul Constanța, va avea un nou bulevard, gândit special să decongestioneze traficul de pe Drumul Național 2A.

Bulevardul Madrid, după cum se va numi nouă arteră, va prelua fluxurile de trafic din această zonă, urmând ca zona de nord a municipiului Constanța să beneficieze de o fluidizare substanțială a traficului.

„În acest moment, a fost emis certificatul de urbanism, iar asta înseamnă că ne aflăm în etapa finală de elaborare a documentației tehnico-economice care stă la baza realizării efective a rutei ocolitoare. Acest lucru permite ca, în perioada următoare, să fie obținute toate celelalte avize necesare. Specialiștii ADD Constanța au întocmit întreaga documentație tehnico-economică a proiectului, pentru ca primăria să poată executa lucrarea”, a declarat Ana-Maria Vătămanu, președintele ADD Constanța.

Alte articole/campanii