Blog

Latest News

9000 de visuri transformate în ACASĂ

9000 … sau NOUĂ MII

Este, poate, pentru majoritatea oamenilor un simplu număr format din patru cifre.

Cu toate acestea …

 

Pentru noi, Maurer Imobiliare, ”9000” reprezintă un cumul de sentimente intense și atât de diferite prin prisma tuturor trăirilor pe care le-am încercat pe parcursul existenței noastre pe piața imobiliară.

Cu ÎNCREDERE și cu o dorință puternică de schimbare, acum 14 ani am făcut primii pași pe un drum pe care îl vedeam atunci, atât de ușor de parcurs. ENTUZIASMUL și DETERMINAREA ne-au însoțit pas cu pas și fiecare zi ce trecea reprezenta o materializare atât de frumoasă a eforturilor noastre.

Startul nostru s-a datorat unui vis, acela de a crea comunități și a asigura o permanentă stare de bine oamenilor care vor face parte din familia Maurer Imobiliare. SATISFACȚIA datorată faptului că visului nostru i se alătură și alte visuri ne-a dat avântul să înaintăm pe drumul nostru cu mai multă implicare și PASIUNE.

Chiar dacă pare doar un clișeu, visurile oamenilor de a avea un loc pe care să-l numească ACASĂ au devenit și visurile noastre, iar EMOȚIA că purtăm pe umeri responsabilitatea unor lucruri atât de mărețe am transformat-o în BUCURIA de a fi părtași la unele din cele mai importante realizări din viețile oamenilor.

Drumul nu a fost lipsit de obstacole, dar ambiția și dorința de a continua au transformat greutățile în oportunități de a ne autodepăși iar PLĂCEREA și gustul reușitei sunt, așadar, pe măsura eforturilor depuse.

Și, cel mai important, drumul nostru nu ne-ar fi dus până în acest punct, dacă nu ne-ar fi fost alături Dumnezeu. Fără credință și fără să fim onești în orice etapă din evoluția noastră, nu am fi reușit nimic.

 

Azi numărăm 9000. Sunt visurile celor care ne-au oferit încrederea lor și au ales să pășim împreună spre ACASĂ – acel loc care, mai mult decât cărămidă, beton și ciment, înseamnă EMOȚII și tablouri de familie pictate în culorile proiectelor noastre.

Avantgarden3, Maurer Residence, Maurer Villas, Maurer Panoramic … mai multe decât denumiri ale proiectelor noastre imobiliare, înseamnă materializarea dorințelor noastre și satisfacția unor obiective atinse cu succes.

Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Constanța, Sighișoara, Cluj … mai mult decât puncte de pe harta României, înseamnă locurile în care ne-am pus amprenta și am contribuit la  crearea unor comunități tinere și dinamice.

 

9000 de APARTAMENTE VÂNDUTE și o NOUĂ etapă din evoluția noastră  este  pregătită să prindă contur …  Povestea noastră merge mai departe!

Alte articole/campanii

8000