Mai aproape de casa ta prin Rate la dezvoltator pe 7 ani

Astepti cu nerabdare momentul cand vei ajunge ACASA? Avantgarden3 Brasov a gandit special pentru tine un program care sa iti intruneasca nevoia unui program flexibil de finantare si sa iti faca mai usor drumul catre locuinta la care visezi.

Mai exact, produsul de Rate la dezvoltator pe 7 ani pentru care primesti, desigur, consultanta si sfaturi din partea noastra. Primul pas pe care clientii nostri il fac in apartamentele noi din Brasov este unul special si ne face o deosebita placere sa fim partasi la fiecare vis construit pentru oamenii care au ales sa aiba incredere in Maurer Imobiliare.

Cand iei decizia de a te muta intr-un apartament cu 3 camere in Brasov sau oricare locuinta ce iti indeplineste nevoile de confort, nu te alegi cu o simpla locuinta, ci cu o intreaga comunitate ce imparte aceeasi bucurie cu tine. Adica acel sentiment ca au ales cea mai buna varianta pentru un viitor stabil.

Daca vrei sa te alaturi si tu celei mai mari familii rezidentiale din tara, care se bucura de un stil de viata modern, afla mai multe despre programul de rate la dezvoltator in Brasov si vezi cum poti ajunge mai repede sa iti vezi visul transpus in realitate. Acesta aduce mai multe beneficii, iar unul dintre cele mai importante este faptul ca relationezi direct cu persoanele ce te indruma catre cea mai buna varianta nu doar de finantare, ci si de compartimentare.

Lucru ce este posibil datorita consultantei financiare pe care ti-o oferim in functie de bugetul pe care ti l-ai propus, in timp ce incercam sa gasim impreuna cu tine o cale de mijloc, fara sa fii nevoit sa faci un compromis din punct de vedere al metrilor patrati, al numarului de camere sau al locurilor de parcare.

Stim ca atunci cand investesti in casa ta, o faci pentru un viitor sigur alaturi de familia ta. Iar mai mult decat o institutie sacra, ce ne reprezinta ca oameni, ne modeleaza caracterul si ne slefuieste personalitatea, familia este o traire. Sentimentul de implinire prezent in sanul familiei este de nepretuit, mai ales cand intervin alte aspecte ce contribuie la fericirea tuturor membrilor, precum traiul intr-un complex modern, grija pe care ti-o purtam si dupa achizitie, dar mai ales confortul pe care il gasesti in aceste apartamente noi din Brasov pe care le construim din inima pentru tine.

 

Beneficii la achizitia de apartamente noi in Brasov prin rate la dezvoltator

Pentru a ajunge sa ne cunoastem foarte bine clientii, sa le intelegem pe deplin nevoile pe care le vom indeplini prin intermediul serviciilor noastre si dorintele lor vizavi de tot ce inseamna procesul de achizitie al unui apartament nou in Brasov, punem foarte mare accent pe comunicare. Iar pentru ca aceasta este directa, ne asiguram ca nu pierdem niciun detaliu din vedere, atunci cand ne intalnim sa discutam pe larg despre drumul tau catre ACASA. Astfel, la Avantgarden3 beneficiezi de:

Rate la dezvoltator doar cu buletinul

Pentru a intari argumentul celui mai bun program de finantare destinat achizitiei unei locuinte de la un dezvoltator imobiliar modern, am gandit acest proces pentru a fi accesibil si a se desfasura in conditii optime. Ai nevoie doar de actul de identitate si dorinta puternica de a te muta in casa noua, iar de restul ne ocupam noi. Nu trebuie sa iti faci griji pentru intocmirea dosarului, dupa ce ai depus cererea de a aplica pentru programul nostru, deoarece agentii nostri te vor asista in permanenta, pentru ca tu sa ai parte de o experienta placuta de achizitie. Vino acum cu buletinul valabil la sediul nostru si vom alege impreuna casa perfecta pentru tine si familia ta.

Avans de doar 20%

Avansul minim de 20% la semnarea contractului te ajuta in primul rand sa achiti mai repede apartamentul. Acesta este calculat in functie de valoarea apartamentului, cu mentiunea ca porneste de la 10 mii de euro. Achizitia este efectuata mult mai rapid decat in cazul creditelor bancare, unde trebuie sa astepti perioade mai lungi de timp pentru aprobarea sumei finale. De asemenea, consultantul nostru financiar iti va oferi sfaturi despre cum sa iti gestionezi mai bine bugetul, astfel incat programul de rate la dezvoltator din Brasov sa fie unul de care sa te bucuri la maximum.

Fara drumuri la banca

Intocmirea dosarului pentru programul Prima Casa sau Creditul Ipotecar poate fi un proces lung si anevoios. Incetinit de lipsa anumitor documente, a legilor care se schimba sau direct a bancilor, care pot lua decizia de a limita si mai mult accesul persoanelor fizice la suma necesara pentru a-si achizitiona un apartament nou in Brasov in complexul pe care si-l doresc. Motiv pentru care oferim transparenta in relatia cu toti clientii nostri si lucram in permanenta la imbunatatirea serviciilor, astfel incat achizitia sa fie cat mai usoara. Avantgarden3 te asteapta cu bratele deschise si sfaturi concrete privind performanta programului de rate la dezvoltator pe 7 ani de care poti beneficia si tu.

Dobanda 0% pentru apartamente noi in Brasov

Pentru locuintele de la Avantgarden3 Brasov platesti suma finala egala cu suma initiala, deoarece nu exista alte costuri suplimentare si nu trebuie sa-ti faci griji pentru fluctuatiile ce ar putea duce la marirea ratelor lunare, pentru ca acestea sunt fixe.

 

Conditii pentru a putea accesa programul de rate la dezvoltator pe 7 ani

Toti clientii care doresc sa se mute intr-un apartament cu 2 camere in Brasov, intr-un Penthouse sau un Studio au acces la aceasta oferta creata special pentru ei.
Avans de minim 20% la semnarea antecontractului de vanzare - cumparare, urmand ca diferenta sa fie achitata in rate lunare timp de 7 ani.
Singurul act necesar este cartea de identitate, care trebuie sa fie valabila.
Campania este valabila in limita locuintelor disponibile.
Oferta este supusa unor termeni si conditii.

Acum poti beneficia de oferta care sa te ajute sa iti indeplinesti visul de a avea propriul apartament. Ofera cea mai mare bucurie familiei tale si un viitor stabil intr-un complex rezidential modern. Peste 4700 de familii au ales sa faca parte din comunitatea noastra, iar acum a venit si randul tau sa intelegi ce inseamna sa fii membru Maurer Imobiliare si sa beneficiezi de toate serviciile pe care le oferim clientilor nostri si dupa achizitie.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre programul de rate la dezvoltator din Brasov si ce inseamna de fapt sa faci parte din comunitatea unita pe care am dezvoltat-o in complexul Avantgaraden3, te asteptam in showroom. Colegii nostri iti vor oferi sfaturi cu privire la locuinta care ti se potriveste si te vor insoti in drumul tau catre ACASA.

Vrem sa fii complet informat, inainte de a-ti alege locuinta de vis. Poti lua legatura cu noi, pentru orice detaliu care te intereseaza.

Cum iti putem fi de folos?
Top