Tot procesul de achizitie a unei locuinte poate fi coplesitor, daca nu ai indrumarea potrivita. Suntem alaturi de tine, inca de cand ti-ai manifestat dorinta de a face parte din comunitatea noastra. La Avantagarden 3 Brasov beneficiezi de cele mai convenabile oferte de finantare.

Pe tot parcursul finantarii, un consultant de vanzari din echipa noastra iti va fi alaturi cu informatiile si indrumarea de care ai nevoie. Vom descoperi impreuna ce ti se potriveste cel mai bine si vom alege varianta de finantare care sa se muleze perfect pe nevoile tale.

Luam greutatea de pe umerii tai

Daca inca nu te-ai hotarat la metoda de finantare, lasa-ne sa te ajutam. Prin variantele noastre de finantare si consultanta privind alegerea cea mai buna, tu vei avea timp sa te ocupi de alte aspecte ce tin de achizitia locuintei, cum ar fi alegerea mobilierului sau cunosterea vecinilor.

Cele 4 variante de finantare sunt plata in 3 transe, rate la dezvoltator, credit bancar sau plata integrala. Ultima dintre metode iti asigura cel mai mic pret din oferta si iti da posibilitatea sa economisesti pentru alte lucruri care conteaza pentru tine.

Investiți într-o propritate cu valoare stabilă pe termen lung, neafectată de inflație, într-un cartier al Brașovului aflat în plină expansiune: Avantgarden! Achitați integral la încheierea contractului pentru a beneficia de cel mai mic preț din ofertă.

Vrem sa fii complet informat, inainte de a-ti alege locuinta de vis. Poti lua legatura cu noi, pentru orice detaliu care te intereseaza.

Cum iti putem fi de folos?
Top