Tot procesul de achiziție a unei locuințe poate fi coplesitor dacă nu ai îndrumarea potrivită. Suntem alături de tine încă de când ți-ai manifestat dorința de a face parte din comunitatea noastra. La Avantagarden 3 Brașov beneficiezi de oferte convenabile de finanțare.

Pe tot parcursul finanțării, un consultant de vânzări din echipa noastră îți va fi alături cu informațiile și îndrumarea de care ai nevoie. Vom descoperi împreună ce ți se potrivește cel mai bine și vom alege varianta de finanțare care să se plieze perfect pe nevoile tale.

Luăm greutatea de pe umerii tăi

Dacă încă nu te-ai hotărât la metoda de finanțare, lasă-ne să te ajutăm. Prin variantele noastre de finanțare și consultanță privind alegerea cea mai buna, tu vei avea timp să te ocupi de alte aspecte ce țin de achiziția locuinței, cum ar fi alegerea nuanțelor de gresie și faianță sau găsirea pieselor celor mai potrivite de mobilier.

Cele 4 variante de finanțare sunt plata în 3 transe, rate la dezvoltator, credit bancar sau plata integrală. Ultima dintre metode îți asigură un preț bun și îți dă posibilitatea să economisești pentru alte lucruri care contează pentru tine.

Investiți într-o propritate cu valoare stabilă pe termen lung, neafectată de inflație, într-un cartier al Brașovului aflat în plină expansiune: Avantgarden! Achitați integral la încheierea contractului pentru a beneficia de cel mai mic preț din ofertă.

Calculator rate

Vrem sa fii complet informat, inainte de a-ti alege locuinta de vis. Poti lua legatura cu noi, pentru orice detaliu care te intereseaza.

Cum iti putem fi de folos?

    Top