Echipa este motorul oricarei companii!

𝐼̂𝑛 𝑑𝑟𝑢𝑚𝑢𝑙 𝑡𝑎̆𝑢 𝑐𝑎̆𝑡𝑟𝑒 𝐴𝐶𝐴𝑆𝐴̆ 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑒𝑠𝑒𝑛𝑡̦𝑖𝑎𝑙 𝑠𝑎̆ 𝑎𝑖 𝑠𝑝𝑟𝑖𝑗𝑖𝑛𝑢𝑙 𝑢𝑛𝑒𝑖 𝑝𝑒𝑟𝑠𝑜𝑎𝑛𝑒 𝑑𝑒𝑑𝑖𝑐𝑎𝑡𝑒, 𝑖̂𝑛 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑝𝑜𝑡̦𝑖 𝑎𝑣𝑒𝑎 𝑖̂𝑛𝑐𝑟𝑒𝑑𝑒𝑟𝑒 𝑠𝑎̆-𝑡̦𝑖 𝑖̂𝑛𝑐𝑟𝑒𝑑𝑖𝑛𝑡̦𝑒𝑧𝑖 𝑣𝑖𝑠𝑢𝑙. 𝐄𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐯𝐚̂𝐧𝐳𝐚̆𝐫𝐢 știe să te asculte, să comunice cu tine, să empatizeze cu nevoile tale și să identifice modul în care dorințele tale pot lua forma celui mai plăcut 𝐀𝐂𝐀𝐒𝐀̆.

Este atât de important să avem o echipă complexă care ne oferă, astfel, posibilitatea să găsim acea conexiune între noi și clienții noștri, din punct de vedere al stilurilor comportamentale și a personalităților atât de diferite pe care le avem.

echipa maurer

Adriana Stoicescu

Consultant Vânzări

Oana Amariei

Consultant Vânzări

Diana Oancea

Consultant Vânzări

Daniel Dodu

Consultant Vânzări

Oana Blendica

Consultant Vânzări

Oana Soporan

Consultant Vânzări

Magda Leonte

Consultant Vânzări

Cristina Tirea

Director Vânzări

Echipa este cea care pune in functiune orice companie, iar fiecare membru are un rol vital in intregirea familiei Maurer Imobiliare. Indeplinind visurile clientilor nostri, gasim in permanenta motivatia de a evolua constant.

Omogenitatea echipei, din care fac parte profesionisti cu experienta vasta in domeniu, face posibila dezvoltarea unei relatii de prietenie cu fiecare client. Vei avea suport din partea agentului care iti va deveni partener in calatoria catre noua ta casa, chiar si post-vanzare.

Vrem sa fii complet informat, inainte de a-ti alege locuinta de vis. Poti lua legatura cu noi, pentru orice detaliu care te intereseaza.

Cum iti putem fi de folos?

    Top