Experiența vastă acumulată pe perioada existenței noastre pe piața imobiliară, implicarea și orientarea spre nevoile clienților noștri au dat naștere unui concept inovator și unic pe piața imobiliară.

Punctul de pornire l-a constiuit o problemă reală cu care se confruntă oamenii în ziua de azi, și-anume lipsa spațiului din locuințele lor.
Munca noastră a avut, astfel, un obiectiv clar: oferirea unei soluții accesibile care să asigure oamenilor creșterea calității vieții lor într-un spațiu fără limite.
Iar rezultatul muncii noastre este spectaculos.

Designul casei tale se va schimba radical, te vei bucura din plin de spațiul generos din casa ta și vei putea descoperi o altă latura estetică și funcțională a locuinței tale.

Câștigul este, garantat, de partea ta!

Pentru toate acestea există un singur răspuns:

APARTAMENTELE MULTIFUNCȚIONALE DIN AVANTGARDEN3.

 

Vezi plan cartier și disponibilitate interactivă

Încearcă experiența Apartamentelor multifuncționale din faza V a proiectului Avantgarden3!

Apartametul tău se va transforma instant!
Cum?
Printr-o simplă apăsare a unui buton
În cât timp?
În doar 35 de secunde.

Vezi oferta apartamente

 

Cum ar fi să poți transforma, instant, o structură clasică de apartament, cu încăperile delimitate de epereți într-un apartament de tip open-space?

Acum este posibil datorită pereților mobili din cadrul apartamentelor multifuncționale din faza V a proiectului Avantgarden3.

Acest produs te ajută să elimini, printr-o simplă apăsare a unui buton, disconfortul dat de încăperile mici, închise și întunecate. Cu ajutorul pereților mobili nu va mai trebui să alegi între o structură clasică și una de tip open-space pentru că le vei avea pe ambele în același apartament.

Vei locui, vei trai și te vei putea bucura de tot spațiul util dintr-un apartament, de toată suprafața și deschiderea lui, toate acestea având efecte pozitive asupra ta, atât din punct de vedere fizic cât și emoțional.
Încearcă experiența de schimbare a conceptului de locuire într-un spațiu inchis în unul complet nelimitat pentru o viață fără limite.

Cum ar fi ca ziua să-ți poți transforma, instant, dormitorul matrimonial într-un birou de lucru eficient, o cameră de zi spațioasă sau chiar un loc de joacă pentru copilul tău?

Acum este posibil datorită patului mobil din cadrul apartamentelor multifuncționale din faza V a proiectului Avantgarden3.

Acest produs reușește să transforme o singură încăpere în două camere. Cu o simplă apăsare a unui buton, patul tău se va ridica la nivelul plafonului și vei obține, astfel, mai mult spațiu pentru tine și familia ta.
Dormitorul matrimonial, o încăpere cu o utilitate resimțită, în general, doar pe timpul nopții, își va găsi funcționalitate și pe timpul zilei, iar calitatea vieții tale va crește considerabil.
Încearcă experiența de schimbare a conceptului de locuire de la noapte la zi și adaptarea în mod flexibil la propriile nevoi.

FAZA V

Prin Apartamente Multifuncționale
MAXIMIZĂM
SPAȚIUL FIZIC > pat mobil
LIBERTATEA DE MIȘCARE > pereți mobili
OXIGENUL > pereți de 2,60 m înălțime
ZONELE DE RELAXARE > terase cu
suprafețe între 10 - 76 mp

Fără eforturi financiare din partea ta!

Inscrie-te aici pentru detalii

Vrem sa fii complet informat, inainte de a-ti alege locuinta ta de vis.
Poti lua legatura cu noi, pentru orice detaliu care te intereseaza.

    Top