adas

Concept nou de studiouri in Avantgarden3

Daca esti in cautarea unui apartament spatios, dar accesibil, studio-ul este alegerea pe care trebuie sa o faci. Suprafata sa este mai mare decat cea a unei garsoniere, ceea ce iti asigura confort in fiecare zi si o flexibilitate sporita pentru amenajarea sa. Inca de la demararea constructiilor, am compartimentat eficient acest spatiu extins, astfel incat tu sa te bucuri atat de confort, dar si de intimitate.

In acest sens, un apartament de studio este impartit in asa fel incat nu vei duce lipsa de nimic. In camera de zi cu un spatiu generos vei gasi relaxarea de care ai nevoie dupa o zi lunga la birou. Insa surpriza apartamentelor de tip studio din cadrul ansamblului Avantgarden 3 este ca au in componenta si o nisa de dormit. Asta inseamna ca somnul tau va fi unul de calitate chiar si intr-un studio.

De asemenea, studio-ul mai are un avantaj. Bucataria este de tip open space si se imbina perfect cu camera de zi. Creaza spatiul perfect pentru socializare sau momentele in care vrei sa pregatesti cina, alaturi de cei dragi. Totul se intampla intr-o singura camera incapatoare, dandu-ti posibilitatea sa te bucuri alaturi de familie de momentele pretioase impreuna.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxa inclusa in pret la demisol

  • Locuri de parcare subterane si supraterane

  • Serviciu de administratie

  • Diverse metode de finantare

In plus, datorita suprafetei nu prea extinse, studio-urile sunt relativ usor de intretinut, iar costurile utilitatilor reduse. Sunt ideale pentru cei care isi doresc o locuinta confortabila si avantajoasa din punct de vedere al investitiei.

Studio-uri noi in Brasov

Preturi incepand de la 49,700€

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Preturile contin TVA de 5%. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Avantgarden3 iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

Top