adas

Concept nou de studiouri in Avantgarden3

Daca ești în căutarea unui apartament spațios dar accesibil ca preț, studio-ul este alegerea pe care trebuie să o faci. Suprafața sa este mai mare decat cea a unei garsoniere, ceea ce îți asigură confort în fiecare zi și o flexibilitate sporită pentru amenajarea sa. Încă de la demararea construcțiilor am compartimentat eficient acest spațiu extins astfel încât tu să te bucuri atât de confort, dar și de intimitate.

În acest sens, un apartament de studio este împărțit în așa fel încât nu vei duce lipsa de nimic. În camera de zi, care dispune de un spațiu generos, vei găsi relaxarea de care ai nevoie după o zi lungă la birou. Însă ceea ce oferă o notă aparte apartamentelor de tip studio din cadrul ansamblului Avantgarden 3 este nișa de dormit pe care o au în componență.

De asemenea, un alt aspect de luat în calcul atunci când ne orientăm spre un studio este faptul că bucătaria este de tip open space și se îmbină perfect cu camera de zi, creându-se astfel spațiul perfect pentru socializare.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxă la demisol inclusă în prețul apartamentului

  • Locuri de parcare subterane și supraterane

  • Serviciu de administrație

  • Diverse metode de finanțare

Datorită suprafetelor totale care nu depăsesc 60 de mp, studio-urile sunt relativ ușor de întreținut, iar costurile utilităților sunt reduse. Prin urmare, aceste tipuri de apartamente sunt ideale pentru cei care își doresc o locuință confortabilă și avantajoasă din punct de vedere al investiției.

Studio-uri noi in Brasov

Preturi incepand de la 72,200€

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Preturile contin TVA de 5%. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Avantgarden3 iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

Top