adas

Avantajele unei garsoniere

In prezent, tot mai multe persoane prefera sa locuiasca singure. Isi doresc independenta, libertate si confort. Spatiul pus la dispozitie de o garsoniera, evident, este ideal pentru persoanele care locuiesc singure, dar este suficient si pentru cupluri care prefera confortul unei garsoniere. In plus, garsoniera iti aduce si un plus de comoditate, pe care nu o intalnesti in cazul apartamentelor cu 2 sau 3 camere si iti vom explica in cele ce urmeaza de ce.

Garsonierele pe care ti le propunem sunt decomandate, adica au spatiile bine delimitate. Bucataria este inchisa, asa ca nu iti vei face griji de mirosul care se propaga in casa, din cauza gatitului. Este cea mai buna varianta, mai ales daca esti pasionat de prepararea mancarurilor. De asemenea, spatiul este suficient de mare incat sa nu compromita confortul tau din camera de zi.

Comoditatea de care vorbeam mai devreme se regaseste intr-o garsoniera datorita spatiului restrans si a timpul pe care il castigi la intretinerea ei. In plus, costurile cu utilitatile vor fi mai mici. Consumul de electricitate, apa curenta si gazele naturale sunt semnificativ diminuate. Pe de alta parte, cu putina imaginatie, o garsoniera poate arata mult mai bine decat un apartament. E de ajuns sa citesti cateva articole despre designul unei garsoniere si poti da viata locuintei tale cu un minimum de efort.

Pe langa avantajele structurii ai si beneficiile complexului Avantgarden 3 Brasov. Te bucuri de aer curat, oferit de spatiile verzi prezente din belsug in cartierul nostru. Pe langa asta, costul mic de achizitie face din acest tip de apartament o alegere perfecta pentru nevoile tale.

  • Garsonierele se predau complet finisate

  • Boxa inclusa in pret la demisol

  • Locuri de parcare subterane si supraterane

  • Serviciu de administratie

  • Diverse metode de finantare

La Avantgarden3 nu primesti doar un apartament, ci primesti o atmosfera. Aceasta se simte inca de cand ne calci pragul prima oara. Se simte ca suntem o familie ce dorim sa crestem, sa ne putem mandri in continuare cu increderea oferita de clientii nostri si de calitatea cu care am ales sa construim.

 

Garsoniere noi in Avangarden3

Preturi incepand de la 43,500€

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Preturile contin TVA de 5%. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Avantgarden3 iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

Top