adas

Avantajele unei garsoniere

În prezent, tot mai multe persoane preferă să locuiască singure. Își doresc independență, libertate și confort. Spațiul pus la dispozitie de o garsonieră, evident, este ideal pentru persoanele care locuiesc singure, dar este suficient și pentru cupluri care preferă confortul unei garsoniere. De asemenea, garsoniera îți aduce și un plus de comoditate pe care nu o întalnesti în cazul apartamentelor cu 2 sau 3 camere și îți vom explica în cele ce urmează de ce.

Garsonierele pe care ți le propunem sunt decomandate, având spațiile bine delimitate. Bucătăria este închisă, așa ca nu îți vei face griji de mirosul care se propagă în casă, din cauza gătitului. Este cea mai bună variantă, mai ales dacă ești pasionat de prepararea mâncărurilor. De asemenea, spațiul este suficient de mare încât să nu compromită confortul tău din camera de zi.

Comoditatea de care vorbeam mai devreme se regăsește într-o garsonieră datorită spațiului restrâns și a timpul pe care îl câstigi la întreținerea ei. În plus, costurile cu utilitățile vor fi mai mici. Consumul de electricitate, apa curentă și gazele naturale sunt semnificativ diminuate. Pe de altă parte, cu puțină imaginație, garsoniera ta poate deveni un spațiu demn de atras privirile prietenilor tăi care te vor vizita. E de ajuns să citești câteva articole despre designul unei garsoniere, secrete în amenajare pentru a crea senzația de spațialitate din încăperile mai mici și poți da viață, astfel, locuinței tale cu un minimum de efort.

Așadar, pe lânga toate aceste avantaje pe care ți le oferă această structură de apartament și beneficiile pe care le ai odată cu alegerea complexului Avantgarden3 , costul mic de achiziție face din acest tip de apartament o alegere perfectă pentru nevoile tale.

  • Garsonierele se predau complet finisate

  • Boxa inclusa in pret la demisol

  • Locuri de parcare subterane si supraterane

  • Serviciu de administratie

  • Diverse metode de finantare

La Avantgarden3 nu primesti doar un apartament, ci primesti o atmosfera. Aceasta se simte inca de cand ne calci pragul prima oara. Se simte ca suntem o familie ce dorim sa crestem, sa ne putem mandri in continuare cu increderea oferita de clientii nostri si de calitatea cu care am ales sa construim.

 

Garsoniere noi in Avangarden3

Preturi incepand de la 69.000€

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Prețurile nu includ TVA și se va adăuga cota de TVA conform prevederilor legale. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Avantgarden3 iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

Top