adas

Avantajele unui duplex

Locuințe mai mult decât ideale pentru familiile cu copii, dar și pentru cei care își doresc spațiul și o delimitare clară a zonelor din spațiul de acasă.

Apartamente Premium, atât din punct de vedere al structurii și arhitecturii cât și din perspectiva confortului superior. Un nou stil de viață la înălțime, acasă, definit de facilități moderne și finisaje premium.

Apartamentele de tip duplex sunt dispuse pe două niveluri, respectiv ultimele două etaje ale imobilelor din faza V, iar suprafețele acestor apartamente depășesc 100 de mp. Un spațiu generos care îți va permite să îți pui în practică orice idee de amenajare interioară.

Te vei putea bucura de cele mai frumoase momente de relaxare petrecute ACASĂ și îți vei încânta privirile cu cele mai energizante răsărituri sau cele mai liniștitoare apusuri de soare. Fiecare moment în oricare din terasele de până la 50 de mp, cele mai îndrăgite spații din cadrul apartamentelor de tip duplex.

Încălzirea în pardoseală îți va oferi confort în diminețile de iarnă, iar aerul condiționat va face ca zilele călduroase de vară să devină mult mai plăcute pentru tine și familia ta.

Spațiul din cadrul unui duplex beneficiază de compartimentarea similară unei case cu etaj, unde la un nivel se află camera de zi, bucătăria și zona de luat masa, iar la cel de-al doilea nivel se află dormitoarele. Această compartimentare îți oferă confort fizic și psihic întrucât se creează o delimitare între zona dinamică a casei și zona de noapte unde primează nevoia de liniște și odihnă.

Duplexurile îți oferă camere cu spații vitrate mari, care asigură din plin pătrunderea luminii naturale în întreg apartamentul.

Duplex-uri noi in Brasov

Preturi incepand de la 182,300€

Descarcă broșura

promo incalzire pardoseala

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Preturile contin TVA de 5%. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Avantgarden3 iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

Top