adas

De ce un apartament cu 4 camere in Avantgarden3?

Daca vrei tot ce e mai bun pentru tine si familia ta, apartamentul cu 4 camere s-ar putea sa fie raspunsul la cautarile tale. Aici te bucuri de spatiu din belsug, confort si intimitate. Este ideal pentru o familie cu copii, intrucat stim cu totii ca cei mici isi doresc camera proprie inca de la o varsta frageda. Un apartament cu 4 camere te va ajuta sa iti indeplinesti visul de a avea o locuinta la standarde occidentale, atat din punct de vedere al spatiului oferit, cat si cel al functionalitatii.

Asta datorita faptului ca am ales sa compartimentam apartamentul atat de eficient, incat de bucuri de prezenta a doua bai si a doua terase. O baie in plus este extrem de utila in serile cand primesti oaspeti in vizita sau in diminetile pe fuga. Terasele le poti da utilitate separata, una pentru relaxare, cealalta pentru depozitarea lucrurilor pe care le folosesti mai rar.

O alta caracteristica utila a apartementelor cu 4 camere este bucataria inchisa. Spre deosebire de garsoniere sau studio-uri, unde compartimentarea este de tip open space, bucataria va fi un spatiu dedicat gatitului relaxat, fara grija ca mirosurile vor ajunge si in alte incaperi. De asemenea, bucataria, in zilele noastre, a devenit un spatiu de socializare, unde poti bea cafeaua alaturi de povestile nemuritoare ale prietenilor tai. Faptul ca este inchisa iti va oferi un avantaj.

Din momentul in care faci primul pas intr-un apartament cu patru camere din Avantgarden3 iti vei da seama de pasiunea cu care arhitectii si mesterii nostri au contribuit la rezultatul final. Materialele de calitate si finisajele premium alcatuiesc produsul pe care tu si familia ta il veti numi, cu mare incantare, “acasa’.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxa inclusa in pret la demisol

  • Locuri de parcare subterane si supraterane

  • Serviciu de administratie

  • Diverse metode de finantare

La Avantgarden3 nu primesti doar un apartament, ci primesti o atmosfera. Aceasta se simte inca de cand ne calci pragul prima oara. Se simte ca suntem o familie ce dorim sa crestem, sa ne putem mandri in continuare cu increderea oferita de clientii nostri si de calitatea cu care am ales sa construim.

Apartamente de 4 camere noi in Brasov

Preturi incepand de la 100,500 €

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Preturile contin TVA de 5%. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Avantgarden3 iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

Top