adas

De ce un apartament cu 3 camere in Avantgarden3?

Daca ești în căutarea unui loc pe care tu și familia ta să îl puteți numi ACASĂ, cu siguranță apartamentul cu 3 camere este răspunsul la căutarile tale. Aici te bucuri de spațiu considerabil, confort și intimitate. Un apartament cu 3 camere te va ajuta să îți îndeplinești visul de a avea o locuință la standarde occidentale, atât din punct de vedere al spațiului oferit, cât și al functionalității.

Nevoia de intimitate ne caracterizează pe fiecare, atât pe noi, adulții, cât și pe copii. Așadar, o familie cu copii va găsi în apartamentele cu 3 camere din Avantgarden3 căminul ideal. Două dormitoare şi un living spaţios sunt alegerea perfectă. Băile, bucătăria, holurile, totul este optimizat şi gândit să vă fie la îndemână, iar terasa/terasele vă asigură nevoia de linişte şi relaxare.

Din momentul în care faci primul pas într-un apartament cu trei camere din Avantgarden3 vei remarca pasiunea cu care arhitecții și meșterii noștri au contribuit la rezultatul final. Materialele de calitate și finisajele premium alcătuiesc produsul pe care tu și familia ta îl veți numi, cu mare plăcere, “acasă’.

Dacă te hotărăști să alegi Avantgarden3 te vei convinge că vei primi mai mult decât un apartament în care tu și familia ta să vă simțiți confortabil. Viața într-o comunitate tânără și dinamică și toate facilitățile care îți sunt puse la dispoziție în cadrul acestui ansamblu rezidențial vor contribui la asigurarea stării tale de bine și la creșterea calității vieții tale.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxa inclusa in pret la demisol

  • Locuri de parcare subterane si supraterane

  • Serviciu de administratie

  • Diverse metode de finantare

La Avantgarden3 nu primesti doar un apartament, ci primesti o atmosfera. Aceasta se simte inca de cand ne calci pragul prima oara. Se simte ca suntem o familie ce dorim sa crestem, sa ne putem mandri in continuare cu increderea oferita de clientii nostri si de calitatea cu care am ales sa construim.

Apartamente de 3 camere noi in Brasov

Preturi incepand de la 110.000€

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Prețurile nu includ TVA și se va adăuga cota de TVA conform prevederilor legale. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Avantgarden3 iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

Top