adas

Avantajele apartamentelor de 2 camere

Atunci cand iti doresti confort si libertate de miscare, alege apartamentele cu doua camere din Brasov. Iti punem la dispozitie locuinte in care tu si familia ta va veti simti, intr-adevar acasa, intr-un apartament de calitate si bine compartimentat.

Un apartament cu doua camere este perfect pentru familiile cu copii, datorita suprafetei generoase a locuintei. Eficienta cu care am impartit spatiul iti da posibilitatea sa il amenajezi dupa bunul plac, fara sa faci compromisuri. E minunat sa stii ca poti achizitiona acea canapea confortabila pe care ti-o doreai de mult, fara sa fii nevoit sa renunti la alt articol de mobilier.

Am mentionat deja ca un avantaj al apartamentelor de doua camere il reprezinta compartimentarea eficienta a acestora. Ne referim, in primul rand, la bucataria inchisa de care suntem convinsi ca este extrem de utila celor care gatesc frecvent. Poti gati in voie, fara teama ca mirosul se va duce in celelalte incaperi ale locuintei.

Suntem iubitori ai calitatii, asa ca materialele folosite la constructia apartamentelor cu doua camere sunt alese pentru a-ti oferi tie confort si siguranta ca ai facut alegerea potrivita. Finisajele, cele care intregesc aspectul final al locuintei, sunt alese de tine. Astfel, in momentul in care treci pragul locuintei, vei avea satisfactia ca apartamentul este finisat dupa preferintele tale.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxa inclusa in pret la demisol

  • Locuri de parcare subterane si supraterane

  • Serviciu de administratie

  • Diverse metode de finantare

Un apartament cu 2 camere in Avantgarden are toate argumentele pentru a deveni urmatoare ta casa, care sa ofere familiei tale confortul si stabilitatea de care are nevoie, in timp ce se bucura de cele mai moderne functionalitati.

Apartamente de 2 camere in Avantgarden3

Preturi incepand de la 57,200€

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Preturile contin TVA de 5%. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Avantgarden3 iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

Top