adas

Avantajele apartamentelor de 2 camere

Atunci când îți dorești un apartament care să îți ofere confort și spațiu pentru tine și familia ta, alege apartamentele cu doua camere din Avantgarden3 Brașov. Ne dorim să te simți, într-adevăr acasă, motiv pentru care îți punem la dispoziție apartamente de calitate și inteligent compartimentate.

Un apartament cu două camere este perfect pentru familiile cu copii, datorită suprafeței generoase de care dispun. Eficiența cu care am împărțit spațiul îți dă posibilitatea să îl amenajezi după bunul plac, fără să faci compromisuri. E minunat să știi că poți achiziționa acea canapea confortabilă pe care ți-o doreai de mult, fără să fii nevoit să renunți la alt articol de mobilier.

Punem preț pe calitate, lucru care se reflectă în materialele de construcție pe care le folosim. Acestea sunt alese cu grijă pentru a-ți oferi confort și siguranța că ai facut alegerea potrivită. Finisajele, cele care întregesc aspectul final al locuinței, sunt alese de tine. Astfel, în momentul în care treci pragul locuinței, vei avea satisfacția că apartamentul tău vorbește despre tine și despre personalitatea ta.

Un apartament cu 2 camere în Avantgarden3 are toate argumentele pentru a deveni urmatoare ta casă, care să ofere tuturor membrilor din familia ta confortul și stabilitatea de care au nevoie, în timp ce se bucură de cele mai moderne functionalități.

  • Apartamentele se predau complet finisate

  • Boxa inclusa in pret la demisol

  • Locuri de parcare subterane si supraterane

  • Serviciu de administratie

  • Diverse metode de finantare

Un apartament cu 2 camere in Avantgarden are toate argumentele pentru a deveni urmatoare ta casa, care sa ofere familiei tale confortul si stabilitatea de care are nevoie, in timp ce se bucura de cele mai moderne functionalitati.

Apartamente de 2 camere in Avantgarden3

Preturi incepand de la 99.200€

Nota: Toate informatiile, schitele si pozele au exclusiv scop de prezentare!

Prețurile nu includ TVA și se va adăuga cota de TVA conform prevederilor legale. Pretul imobilelor suporta modificari in functie de suprafata balconului.

Metode de finantare

Daca acest tip de locuinta se doveste a fi potrivita pentru tine, Avantgarden3 iti pune la dispozitie mai multe variante de plata printre care:

Top