O comunitate formată
din peste 4000 de familii

Locuri de joacă și
grădinițe pentru copii

Spații verzi și
zone de relaxare

Acces facil către toate
zonele de inters din orașul Brașov

Magazine, spații comerciale
și servicii de proximitate

O comunitate formată din peste 4000 de familii

Locuri de joacă și grădinițe pentru copii

Spații verzi și zone de relaxare

Acces facil către toate zonele de inters din orașul Brașov.

Magazine, spații comerciale și servicii de proximitate.

Un proiect rezidential
dezvoltat de

Maurer Imobiliare

În cei 14 ani de activitate am reusit să oferim unui număr de peste 9000 de familii din orașele Brașov, Sibiu, Cluj, Târgu Mureș și Constanța posibilitatea să găsească un ACASĂ perfect în apartamentele construite de noi.
În toate proiectele dezvoltate de noi ne-am ghidat după aceleași valori, am păstrat aceeași filozofie si aceleasi standarde de calitate, pentru ca cei care aleg sa facă parte din comunitățile noastre să beneficieze de servicii bune.

Vezi oferta apartamente

Suntem ACASĂ pentru mii de familii

Am înțeles, mai presus de toate, care este vocea clienților nostri. Am ascultat-o și ne-am aplecat asupra nevoilor lor. Astfel, am reușit împreună cu ei, să construim o comunitate occidentală care stă mărturie că și la noi se poate. Avem convingerea că doar uniți putem fi schimbarea pe care ne-o dorim de care avem, cu toții, nevoie.

Peste 4500 de familii ne-au oferit încrederea lor și s-au convins că Avantgarden3 Brașov poate reprezenta, cu success, locul pe care să îl numească ACASĂ.

Suntem alături de clienții noștri în procesul inițial de consultanță, oferindu-le toate informațiile de care au nevoie pentru a avea siguranța că fac cea mai bună alegere. Însă, cel mai important, relația cu clienții noștri nu se încheie aici. Le suntem aproape pe tot parcursul drumului lor până la recepționarea apartamentului și, implicit, după acest moment prin intermediul serviciilor post-vânzare pe care le oferim

Alege serviciile imobiliare oferite de Avantgarden 3 Brasov! Dedicăm toată munca noastră pentru a-ți oferi locuința la care ai visat.

Locație remarcabilă

Locația proiectului este una excelentă, întrucât îmbină perfect nevoia de liniște și detașare fată de agitația specifică unui centru urban, dar, în egală măsură, locatarii se pot bucura de accesarea cu ușurintă a unei game largi de servicii și centre comerciale aflate în imediată proximitate.

Un model de reușită

Avantgarden3, un proiect dezvoltat în plină criză financiară, a învins pronosticurile analiștilor economici și a trasat un drum urmat acum de aproape toți dezvoltatorii imobiliari.

Locuințe pentru fiecare

Oamenii sunt diferiți, așadar au nevoi diferite. Acesta este motivul pentru care gândit structuri variate de apartamente, de la garsoniere și până la locuințe cu 4 camere, care să se plieze pe cerințele clienților noștri.

Cauți O CASĂ sau ”ACASĂ” pentru tine și familia ta?

Aceasta este întrebarea pe care noi o punem frecvent clienților noștri, cu toate că, de cele mai multe ori, știm că întrebarea este una retorică, răspunsurile îndreptându-se, cu precădere, către cea de-a doua variantă. Acest lucru este îmbucurător pentru noi și ne dă încrederea că viziunile pe care noi le avem asupra modului de viață dintr-un cartier rezidențial sunt în asentiment cu dolențele clienților noștri.

În Avantgarden 3, ne-am orientat toate planurile, previziunile și eforturile spre a crea o comunitate, în care sentimentul de ”acasă” să fie îmbrățișat de către toți cei care fac parte din familia noastră. Blocurile construite armonios, sigur și în conformitate cu toate prevederile legale nu reprezintă pentru noi o misiune îndeplinită. Ceea ce se întamplă dincolo de aceste construcții înalte ne oferă noua satisfacția că am reușit să ne punem amprenta, într-un mod pozitiv, asupra vieții armonioase a familiilor ce însufletesc aceste clădiri.

Siguranța și confortul copiiilor, prioritate pentru noi

Copiii au nevoie de toată implicarea noastră și suntem responsabili să le oferim un mediu prielnic în care să crească sănătos și armonios.

Ne dorim ca zâmbetele copiilor să fie prezente mereu pe fețișoarele lor iar peste asta le-am amenajat diverse spații de joacă prietenoase cu cei mici, dotate corespunzător vârstei lor. Iar ca să îi știm aproape de casă și în siguranță, le-am creat o gradiniță la standarde înalte, cu predare în limba germană și engleză, care să le permită să se dezvolte armonios.

Micul nostru orașul din interiorul orașului crește pe zi ce trece

Prima etapa a proiectului Avantgarden 3 s-a încheiat în anul 2014, însumând un numar de 1670 de apartamente. De atunci și până acum, numărul acestora a crescut la peste 4000 de locuințe, și de la un simplu gând frumos care prindea contur cu fiecare zi ce trecea, Avantgarden3 a devenit azi un adevărat ”oraș în interiorul orașului”. Acest lucru se datoarează încrederii pe care am insuflat-o oamenilor privind calitatea apartamentelor construite de noi.
Combinația ideală între coloristica fațadelor clădirilor și verdele natural care înconjoară fiecare clădire, organizarea și așezarea în cel mai plăcut mod, atât din punct de vedere vizual cât și funcțional, a clădirilor și, binețeles, materialele de calitate și căldura cu care îi întâmpinăm pe cei care vor să facă parte din comunitatea noastră , au făcut ca acest loc să devină cu ușurință cel mai plăcut ACASĂ pentru clienții noștri.

În Avantgarden 3 respirăm aer curat de munte

Suntem bucuroși că Avantgarden3 reprezintă pntru mii de români un ACASĂ curat, minunat, în care atât noi, adulții, cât și copiii din jurul nostru avem posibilitatea să respirăm un aerul curat de munte și să ne încărcăm, zi de zi, cu liniștea și confortul pe care ni-l oferă acest loc.
ACASĂ este mai mult decât locul în care ai aproape familia. Este cadrul ideal în care iubirea familiei, căldura căminului și liniștea locului se împletesc în cel mi frumos mod.

Pentru confortul tău, aproape de tot ceea ce ai nevoie

Pentru a oferi confort și funcționalitate, am creat o infrastructură adecvată cartierului, cu străzi asfaltate și trotuare, iluminat stradal și mijloace de transport în comun pentru facilitarea deplasării locuitorilor.
Am dorit să sporim gradul de confort al locuitorilor din cartier iar pentru asta le-am facilitat accesul către o arie largă de servicii, puse la îndemana lor: puncte comerciale, farmacie, medic de familie, cabinet stomatologic, salon de coafură, agenție de turism, cabinet psihologic.
În plus, poti socializa în voie in cafenelele din apropiere, poți consuma o mâncare sănătoasă în cadrul restaurantuui vegan din cartier și te poți bucura de multe alte servicii pe care le găsesști aproape de casa ta.

Comunitatea, cea mai importanta

Inca de la primele etape ale dezvoltarii noastre am pus accent pe oamenii care vor face parte din comunitate si beneficiile aduse acestora. Unul dintre avantajele ansamblului Avantgarden 3 Brasov este spatiul verde din belsug, ales de noi sa detina procentul majoritar din suprafata cartierului. In felul acesta, nu numai ca te vei bucura de un confort vizual deosebit, dar vei fi sigur ca aerul respirat este unul curat si sanatos.

In plus, complexul se bucura de zone de recreere cu alei si bancute, pentru zilele in care vrei sa te relaxezi in aer liber. Am construit, pentru comunitatea noastra, inclusiv foisoare in care socializarea sa fie la ea acasa. In felul acesta, am indreptat toata atentia spre confortul oamenilor, lucru ce face din Avantgarden 3 Brasov alegerea ideala pentru tine si familia ta.

Mediul perfect pentru cei mici

Copiii sunt Romania de maine. Au nevoie de toata implicarea noastra, pe care le-o oferim prin grija purtata fata de ei, afectiune si educatie continua. Pentru ca suntem preocupati ca cei mici sa devina adulti responsabili si sanatosi, din toate punctele de vedere, am creat pentru ei locuri de joaca specifice, pe diverse categorii de varsta. Aici isi pot consuma energia intr-un mediu sigur si isi pot face prieteni noi.

De asemenea, am construit pentru ei Gradinita OAC, o gradinita privata, cu predare in limba germana si engleza. Prin intermendiul acesteia, alegem sa oferim micutilor posibilitatea de a-si dezvolta aptitudinile lingvistice, inca de la o varsta frageda. Programele gradinitei, alcatuite dupa standarde europene, sunt tinute in limba engleza sau germana.

Constructie fara cusur

Prima etapa a proiectului Avatngarden 3 s-a incheiat in anul 2014, insumand un numar de 1670 de apartamente. De atunci si pana acum, numarul acestora a crescut la peste 4000 de locuinte. Asta datorita increderii pe care am insuflat-o oamenilor privind calitatea apartamentelor puse la dispozitie.
Cu ajutorul comunitatii noastre, Avantgarden 3 Brasov a crescut de la an la an, ajungand cel mai important jucator din Transilvania pe piata imobiliara. Materialele de calitate, serviciile de necontestat, dar si caldura cu care ii intampinam pe cei care vor sa faca parte din comunitate, au ridicat stacheta de calitate pentru restul ansamblurilor rezidentiale.

Locuri de parcare indispensabile

Intrucat am ales ca spatiile verzi sa fie cele care predomina in cartierul nostru rezidential, am impartit locurile de parcare in doua categorii. Astfel ca, in locul suplimentarii locurilor supraterane, am ales sa construim parcari subterane si sa lasam natura sa se dezvolte pentru sanatatea ta.

Echipa de vanzari

Adriana Stoicescu

Consultant Vânzări

Oana Amariei

Consultant Vânzări

Diana Oancea

Consultant Vânzări

Daniel Dodu

Consultant Vânzări

Oana Blendica

Consultant Vânzări

Oana Soporan

Consultant Vânzări

Ce spun clientii nostri

Mulțumim mult pentru amabilitate. A fost și este o plăcere să lucram cu echipa Avantgarden3 Brașov!

VOICU ANDREI

Client

Mulțumim echipei care s-a ocupat de noi și nu numai. Foarte multă amabilitate și lucru de calitate. Mult success în continuare!

FAM. CERELAT

Client

Am recepționat apartament în B22 și totul a fost ok. Personalul este foarte amabil și suntem mulțumiți din toate punctele de vedere. Lucrări de calitate. Mulțumim!

MARIAN MILITARU

Client

Mulțumim pentru disponibilitatea echipei, chiar și atunci când am avut cereri în urgență. Succes în tot ce faceți și rămâneți la fel de drăguți

FAM. ALBU

Client

Cel mai frumos cadou pe care am reușit a-l face familiei noastre, este acest apartament la poalele Tâmpei. Mulțumim, Avantgarden3 și întregii echipe. Felicitări!

CIUPITU DANIEL

Client

Un proiect foarte reușit, o echipă profesionistă, amabilă și călduroasă. Locuința este conform așteptărilor mele și doresc foarte mult success echipei și dezvoltatorului pentru viitoarele proiecte. Cu stimă,

LUCIAN VOINEA

Client

Proaspăt căsătoriți ne-am dorit locul potrivit pentru noi, un loc “acasă”. Mulțumim tuturor pentru implicare, profesionalism și sfaturi. Pe o scară de la 1 la 10, Maurer Imobiliare merită 10+.

ELA ȘI DANI

Client

Avantgarden 3 este casa mea și a viitoarei mele minunate familii. Am recepționat cel mai frumos și călduros cămin. Vă iubim și vă mulțumim din tot sufletul.

PETCU MĂDĂLINA

Client

Cést la deuxieme fois que je viens en Roumanie au cours des trois dernieres annes et je dois que je suis charmee par la qualite du travail fait par Avantgarden. Innovateur, pratique et de bon gout. Bravo! Joyeuses fetes!

EVE

Client

Totul a fost perfect, de la alegerea apartamentului până la recepție. Mulțumesc și felicitări echipei Avantgarden3. Cu drag,

ALINA HANDA

Client

Vrem sa fii complet informat, inainte de a-ti alege locuinta de vis. Poti lua legatura cu noi, pentru orice detaliu care te intereseaza.

Cum iti putem fi de folos?

    Top